Σταρ του Χόλιγουντ, επενδυτής στην Ρέξαμ, ομάδα της 5ης κατηγορίας της Αγγλίας

Η ουαλική Ρέξαμ που αγωνίζεται στην 5η κατηγορία της Αγγλίας, βρίσκεται στο επίκεντρο τις τελευταίες ώρες στην Βρετανία μιας και δύο νέοι επενδυτές έκαναν την εμφάνιση τους. Βέβαια ο ντόρος προκλήθηκε από το γεγονός ότι πρόκειται για σταρ του Χόλιγουντ.

Ο λόγος για τον Ράιαν Ρέινολντς, πρωταγωνιστή της πετυχημένης σειράς ταινιών «Deadpool» αλλά και άλλων μεγάλων επιτυχιών ο οποίος μαζί με τον Ρομπ ΜακΪλνει, πρωταγωνιστή και σεναριογράφο της πετυχημένης σειράς «It's Always Sunny in Philadelphia» βρίσκονται στο Ρέξαμ με στόχο να επενδύσουν στην ομάδα των «κόκκινων δράκων» και ουσιαστικά να αποκτήσουν την πλειοψηφία των μετοχών, οι οποίοι ανήκουν στους φιλάθλους της. 

Η Ρέξαμ είναι η πρώτη ομάδα που ιδρύθηκε στην Ουαλία αλλά και η τρίτη παγκοσμίως μιας και «γεννήθηκε» το 1864. Βέβαια δεν έχει μεγάλες επιτυχίες, ενώ το 2008 υποβιβάστηκε από τις επαγγελματικές κατηγορίες στην non-league όπου παραμένει μέχρι σήμερα. Από το 2011 η ομάδα ανήκει ουσιαστικά στους φιλάθλους που κατέχουν το 100% των μετοχών. 

Οι δύο Αμερικανοί σταρ βρέθηκαν στο Ρέξαμ και μίλησαν στους μετόχους, εκφράζοντας το πλάνο τους και την επιθυμία να επενδύσουν άμεσα 2 εκ. λίρες στην ομάδα. Στην ψηφοφορία που έγινε για την συνέχιση των συζητήσεων το 95% των 1,223 μετόχων-φιλάθλων ψήφισε υπέρ και μόλις 31 άτομα έδωσαν αρνητική ψήφο. 

Οι επαφές θα συνεχιστούν και σύντομα ο «Deadpool» θα είναι το νέο... αφεντικό των «Κόκκινων Δράκων» της Ουαλίας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο