"Αν δεν ήταν ο εξαιρετικός Φαμπιάνο"

Μόνο ικανοποιημένος θα μπορούσε να είναι ο Πέδρο Μαρτίνς μετά την πρόκριση της ομάδας του στους ομίλους του Champions League. Ο προπονητής των Ερυθρόλευκων με το τέλος της αναμέτρησης στάθηκε στον Ολυμπιακό, την σοβαρότητα που είχαν οι παίκτες του στον αγωνιστικό χώρα του και την «κρυφή» του επιθυμεί.

Ο Μαρτίνς τόνισε από την μεριά του: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι. Είχαμε τον έλεγχο, δημιουργήσαμε ευκαιρίες δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε, αλλά προκριθήκαμε και είμαστε χαρούμενοι. Σήμερα δείξαμε τι σημαίνει Ολυμπιακός και αν δεν ήταν ο εξαιρετικός Φαμπιάνο θα κερδίζαμε. Συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια».

Για το ότι η ομάδα του δεν έχει δεχθεί γκολ: «Είμαστε πάρα πολύ καλοί αμυντικά. Ένας από τους στόχους μας είναι σε καλό δρόμο και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε. Δυστυχώς το γκολ δεν ήρθε, αλλά είμαστε χαρούμενοι από το πως παίζουμε και θα συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε να είστε σίγουροι».

Για τους παίκτες και ποιον θέλει αντίπαλο στους ομίλους: «Δουλεύουμε πάρα πολύ και στόχος μας είναι να βλέπουμε τον Ολυμπιακό όπως μας αρέσει. Σήμερα είχαμε τον έλεγχο και πάντα οι παίκτες μας είναι εδώ για να παίζουν όσο πιο καλά μπορούν για να έχουμε καλές εμφανίσεις και αποτελέσματα. Όπου και να πάμε θα είναι δύσκολα, θα ήθελα όμως να επιστρέψω στην Πορτογαλία το έχω σαν προαίσθημα».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο