Πρόκληση και στοίχημα πρόκρισης

Ανασύνταξη δυνάμεων, ηρεμία και προσήλωση στον στόχο της πρόκρισης. Αυτό είναι το τρίπτυχο στο οποίο θα βασιστεί η Ανόρθωση για να αλώσει το «St. Jakob Park» και να πάρει το εισιτήριο της πρόκρισης για τα πλέϊ-οφ του Γιουρόπα Λίγκ. Η πραγματικότητα είναι ότι η «Κυρία» πέρασε δύσκολες ώρες στον απόηχο του ντέρμπι με τον Απόλλωνα και αναζητεί γιατρικό μέσω της κατάκτησης της πρόκρισης στην Ελβετία.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια και οι παίχτες παρουσιάζονται πεισμωμένοι και κυρίως αποφασισμένοι να ανατρέψουν το κακό κλίμα που έφερε η ήττα από τον Απόλλωνα και ο απόηχος της, επιστρέφοντας στην Κύπρο με το εισιτήριο της πρόκρισης. Βεβαίως, από τα λόγια στις πράξεις υπάρχει μια μεγάλη απόσταση, την οποία θα πρέπει να διαβούν επιτυχώς οι  «πληγωμένοι από εγωϊσμό» παίχτες της Ανόρθωσης. Η Βασιλεία σε καμία περίπτωση δεν αποτελεί φόβητρό, αλλά σαφώς και πρόκειται για μια ισχυρή και έμπειρη ομάδα στην Ευρώπη, που παίζει στην έδρα της και θεωρητικά έχει τον πρώτο λόγο…

Γνωρίζει τι θα συναντήσει απόψε στο «St. Jakob Park» η «Κυρία» και πάει προετοιμασμένη … και κυρίως αποφασισμένη να χτυπήσει τη νίκη και την πρόκριση. Το πλάνο του Κετσπάγια θα βασιστεί στην καλή ανασταλτική λειτουργία σε συνδυασμό με κλεψίματα της μπάλας και εκδήλωση γρήγορων επιθέσεων, ώστε να χτυπήσει την άμυνα των Ελβετών που έχει κάποια θεματάκια. Η Ανόρθωση έχει δυνατότητες για την υπέρβαση στην Ελβετία, φτάνει η ποιότητα και η αποφασιστικότητα της να υπερισχύσουν της απογοήτευσης και της όποιας μουρμούρας έφερε η ήττα από τον Απόλλωνα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο