Στο 11-2 η Ομόνοια (23/7/2019 vs 23/7/2020)

Μέχρι στιγμής η Ομόνοια έχει ανακοινώσει 2 μετεγγραφές. Τους Παπουλή και Κίκο. Αναμένονται άλλη μία στην επίθεση, ενώ η μία μπορεί να γίνουν και τρεις. Πρώτον επειδή υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην συνεχίσει ο Ακιντόλα και δεύτερον διότι έχει ωριμάσει πλέον η άποψη που θέλει επιπλέον λύση στην μεσαία γραμμή. Οι έρευνες για φορ και για εναλλακτική λύση για Ακιντόλα είναι πολύ προχωρημένες, σε αρχικά στάδιο η υπόθεση χαφ. Αν λοιπόν πιάσει το μάξιμουμ στις προσθήκες, μιλάμε για συμπλήρωση ενός γερού κορμού. Σκηνικό διαφορετικό, άλλη ήταν η εικόνα ένα χρόνο πριν.

Και πάμε στην σύγκριση, έχοντας κάτω τις 2 προσθήκες και βόλτα πίσω στον χρόνο, στις 23 Ιουλίου του 2019. Η Ομόνοια είχε αποκτήσει πενταπλάσιους νέους ποδοσφαιριστές από ότι φέτος. Ακριβώς στις 23 Ιουλίου του 2019 έσκασαν οι ανακοινώσεις για Εζρά και Ορτέγκα, ενώ ο Μποτεάκ είχε ποστάρει την συμφωνία του και έμενε η ανακοίνωση. Συμπληρωνόταν έτσι 11άδα νέων αποκτημάτων. Προηγήθηκαν οι Λούφτνερ και Περέιρα στις 19 Ιουνίου και ο Τιάγκο (21/6). Στις 27 Ιουνίου ο Λανγκ και στις ο Κυριακίδης. Στις 2 Ιουλίου ο Βίτορ Γκόμες και μαζί ο Ρούμπεν Άλβες (υπέγραψε, δοκιμάστηκε και τελικά αποδεσμεύτηκε με βάση την συμφωνία που είχαν οι 2 πλευρές αν δεν ικανοποιούσε), ενώ 2 μέρες (4 Ιουλίου) μετά ο Ουζόχο. Σε κατοπινό στάδιο έφτασαν οι Λέσιακς, Μίκου, Χούμποτσαν. Με αυτούς μπήκε στην σεζόν.

Βέβαια η σύγκριση έρχεται να δείξει ότι η καλή περσινή δουλειά απέδωσε και έτσι οι φετινές ανάγκες είναι σημαντικές, αλλά σαφώς λιγότερες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο