Τι άλλο θα διδάξεις κύριε Μπεργκ;

Ενδεκάδα Ομόνοιας; Εντελώς διαφορετική. Με 6 πιτσιρικάδες και κυρίως παγκίτες . Όλα τα πρώτα ονόματα στην... εξέδρα. Σε ντέρμπι παρακαλώ!!! Και στο τέλος νίκη!!!

Αν κάποιος δει το γκολ του Κίκο και το χρονικό σημείο, μπορεί να σκεφτεί περί τύχης..  Ούτε λόγος. Η Ομόνοια πήρε εκείνο που της άξιζε. 

Λογικό μία τέτοια 11άδα να μπει κουμπωμένη. Αποκτώντας μετά το 20' πατήματα και ψυχολογία πήρε το πάνω χέρι. Σκόραρε στο σημείο που ήταν καλύτερη, είχε φοβερές ευκαιρίες στο 2ο ημίχρονο. Δέχτηκε το γκολ κόντρα στην ροή, αλλά έμεινε όρθια.

Τεράστια η νίκη. Σε βαθμούς, ηθικό, αλλά και μία επικράτηση που πρακτικά είναι μία δήλωση με μηνύματα!!!!

Ας μην σταθούμε σε διακριθέντα. Μπορεί ο εξαιρετικός Λοίζου να κερδίζει τις εντυπώσεις, αλλά πως να αφήσεις ας πούμε κατά μέρος το αθόρυβο αλλά τεράστιο παιχνίδι του Χαραλάμπους και του.... βενιαμίν Βενιζέλου... Όλοι έκαναν τρομερή δουλειά... 

Και εδώ έρχεται ο κύριος Μπεργκ. Σε ένα πανηγυρικής φύσεως αγώνα, τολμά να κατεβάσει μία τέτοια 11άδα με μεγάλο ρίσκο (κατ' εμάς και ίσως τους περισσότερους) να χάσει. Δείχνει εμπιστοσύνη στους νεαρούς του, τους στηρίζει στην πορεία του ματς, τους διορθώνει, τους καθοδηγεί. Μία τέτοια συμπεριφορά, ανεβάζει ένα ταλέντο με μιας. Ο Νορβηγός έκανε επίσης καταπληκτικό κοουτσάρισμα, ο τρόπος που διάβασε ας πούμε την αλλαγή παιχνιδιού της ΑΕΚ με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου είναι χαρακτηριστικός. Οι οδηγίες έπιαναν γενικά τόπο από την αρχή μέχρι τέλους..  

Έχουμε δει σπουδαίους προπονητές στην Κύπρο.  Όλοι με το δικό τους τρόπο πέτυχαν. Ο Μπεργκ λειτουργεί διαφορετικά. Διδάσκει ποδόσφαιρο, διδάσκει διαχείριση ομάδας (δουλεύοντας για το σήμερα, το αύριο, αλλά και για του χρόνου), έχει πλήρη αντίληψη του τι κάνει και πως να το κάνει.... Και ας μας προκαλεί πολλές ερωτηματικά.  Στο τέλος αποδεικνύεται ότι αυτός έχει πάντα δίκιο. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο