Τα αργά αντανακλαστικά της άμυνας και ο Τόνιο

Η ΑΕΚ κάνοντας την χειρότερη της εμφάνιση στην φετινή χρονιά, γνώρισε την πρώτη της ήττα στο πρωτάθλημα και πλέον καλείται να αντιδράσει στο ντέρμπι που ακολουθεί με την ΑΕΛ,με τον Καρίγιο στον πάγκο, αφού ο Κανέδα αποτέλεσε παρελθόν μετά την ήττα. 

Οι κακές αντιδράσεις της αμυντικής γραμμής της ΑΕΚ και του Τόνιο στα δυο γκολ, ήταν οι κυριότεροι λόγοι που η ΑΕΚ γνώρισε την ήττα. Δεν ήταν μόνο τα δυο γκολ, αλλά και τα αργά αντανακλαστικά σε πολλές φάσεις, ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο. Η ΑΕΚ δεν μπορούσε να κερδίσει δεύτερες μπάλες και τις πλείστες φορές ήταν δεύτερη στις διεκδικήσεις. Αυτή η αδράνεια και οι κακές αντιδράσεις οδήγησαν στην ήττα απέναντι σε μια ομάδα που έπαιζε πολλούς νεαρούς ποδοσφαιριστές.

Πλέον στην ΑΕΚ δεν έχουν χρόνο για χάσιμο, αφού ακολουθεί άλλο ένα ντέρμπι με την ΑΕΛ, στο οποίο θα πρέπει να πάρουν τη νίκη και να επιστρέψουν άμεσα στις επιτυχίες. Να σημειώσουμε ότι ακολουθεί το αυριανό παιχνίδι κυπέλλου με τον Κούρη για το κύπελλο, στο οποίο η ΑΕΚ αναμένεται να χρησιμοποιήσει αρκετούς παίκτες που μέχρι στιγμής δεν πήραν χρόνο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο