Πετράκης: «Είμαστε ακόμη στην αρχή...»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Γιάννης Πετράκης για την πρώτη εντός έδρας νίκη του Ολυμπιακού, η οποία ήλθε επί της φιλόδοξης Πάφου.

«Συγχαρητήρια στους παίκτες. Κάναμε μια σπουδαία νίκη απέναντι σε μια ομάδα που ήθελε και αυτή τους βαθμούς, απέναντι σε μια ομάδα με πολύ ποιότητα.

Πιστεύω ότι η προσέγγιση που είχαμε στο παιχνίδι, αν αποτυπώσουμε την εικόνα, ήταν καθολικά υπέρ μας. Νομίζω δεν κινδυνεύσαμε ιδιαίτερα. Εμείς κάναμε τουλάχιστον 5-6 κλασικές ευκαιρίες. Η Πάφος μπορεί να είχε λίγο την κατοχή, αλλά αυτό που καθορίζει την εικόνα είναι οι ευκαιρίες που δημιουργούνται στη μια και στην άλλη πλευρά. Είμαι πολύ ευχαριστημένος, γιατί δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες.

Αυτή η νίκη πολύ σπουδαία, αλλά είμαστε ακόμα στην αρχή. Θέλω κάθε μέρα να εξελισσόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι σαν ομάδα. Πιστεύω είμαστε σε καλό δρόμο και αυτό τον δρόμο δεν πρέπει να τον χάσουμε με τίποτα. Να είμαστε προσγειωμένοι και ταπεινοί. Στην πορεία να δούμε τι δικαιούμαστε και τι θα πάρουμε», δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου μετά το 2-1 στο «Μακάρειο» ο Ελλαδίτης τεχνικός.

«Κερδίσαμε μπάλες στο β' ημίχρονο, έχουμε παίκτες με ποιότητα στην επίθεση και αξιοποιήσαμε πολύ καλά τη συνθήκη αυτή. Πιστεύω έχοντας το σκορ, δώσαμε παραπάνω γήπεδο στον αντίπαλο, εκτός από το πέναλτι δεν έγινε κάποια άλλη σημαντική φάση», συμπλήρωσε ο Πετράκης.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο