Μπροστά ο Τσουλόφτας μετά τις πρώτες τρεις διαδρομές

Προβάδισμα 10.9 δευτερολέπτων έχτισε ο Αλέξανδρος Τσουλόφτας στις πρωινές ειδικές διαδρομές του Ράλλυ Κύπρο 2020, το αγωνιστικό σκέλος του οποίου ξεκίνησε το Σάββατο (17/10). Στο τιμόνι νεός Volkswagen Polo R5 ο Τσουλόφτας κέρδισε τις διαδρομές Thomason Machinery Αγιος Επιφάνιος 1 και Sigan Ξυλιάτος 1 ενώ στην τρίτη πρωινή διαδρομή (Anco Ασίνου 1) σημείωσε ίδιο ακριβώς χρόνο με τον Nasser Al-Attiyah. Ο οδηγός από το Κατάρ είναι δεύτερος, επίσης με Volkswagen Polo R5.

Τρίτος είναι ο Πέτρος Παντελή με Citroen DS3 και 2:36.0 πίσω από τον Τσουλόφτα.

Ανάμεσα στα πληρώματα με Mitsubishi Lancer Evo πρώτος είναι ο Σάββας Σάββα που τρέχει στην πέμπτη θέση γενικής. Στη δικίνητη κατηγορία πρώτος είναι ο Χρυσόστομος Παντελή με Ford Fiesta.

Εγκατέλειψαν νωρίς οι Γαλαταριώτης, Τιμοθέου και Ζήνωνος. Προβλήματα έριξαν τον Χειλιμήντρη στην τελευταία θέση. 

Το μεσημέρι του Σαββάτου (17/10) θα γίνουν οι πιο κάτω διαδρομές, πριν τα αυτοκίνητα επιστρέψουν στο Service Park για επιδιορθώσεις και διανυκτέρευση. 

13:22    Ε.Δ. 4 Thomason Machinery Αγιος Επιφάνιος 2    18,26χλμ
14:20    Ε.Δ. 5    Sigan Ξυλιάτος 2                    19,65χλμ
15:03    Ε.Δ. 6  Anco Ασίνου 2                    14,99χλμ

Οι Κυριακάτικες διαδρομές είναι οι Cablenet Λεύκαρα και Smartway Αναλυόντας, που επίσης θα γίνουν δύο φορές, πριν την Eneos Super Special Stage στην Achna Speedway, την οποία θα μπορούν να παρακολουθήσουν θεατές αγοράζοντας εισιτήρια από το www.soldoutticketbox.com. 

Τον αγώνα διοργανώνει ο Κυπριακός Σύνδεσμος Αυτοκινήτου με Χρυσό Χορηγό την CABLENET και Χορηγούς τα λιπαντικά ENEOS κ.ι  την Ψάλτης Auto Parts. 

Τη διοργάνωση υποστηρίζουν ο Δήμος Αγλαντζιάς, η Αστυνομία Κύπρου, το φυσικό μεταλλικό νερό ΑΓΡΟΣ, το Shark Energy Drink και οι εταιρείες Thomason Machinery, Sigan, Anco, Smartway Motors και STS Events. 

Συνεχής ενημέρωση, φωτογραφικό υλικό και αποτελέσματα στο www.cyprusrally.com.cy. 
 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο