Ανανέωσαν cablenet και Ανορθωση στο χάντμπολ!

Το μεσημέρι της Παρασκευης έγινε η παρουσίαση της ανανέωσης συνεργασίας της cablenet με την Ανόρθωση, στο χάντμπολ για τη νέα περίοδο. Εκ μέρους της cablenet τοποθετήθηκε ο Αντώνης Κυπριανού: "Είναι τιμητικό που ανανεώσαμε τη συνεργασία μας με μια ομάδα που τρέχει σε αλλαγές και ταχύτητες κάτι που συμβαδίζει με το δικό μας σλόγκαν.

Στη συνέχεια ο Ανδρέας Παρασκευάς (υπεύθυνος αθλητικού τμήματος) σημείωσε: Η cablenet έκανε το επόμενο βήμα. Σήμερα ανακοινώνουμε τη ανανέωση της συνεργασίας μας με την Ανόρθωση. Μέσα από τέτοιες συνεργασίες νιώθουμε περήφανοι. Φέτος πέραν τη τηλεοπτικής προβολής σε πρωτάθλημα και κύπελλο οι φίλοι της Ανόρθωσης θα έχουν την ευκαιρία να τη δουν και στην Ευρώπη.

Κωνσταντίνος Φιλαρέτου Γ. Γ Ανόρθωσης:

"Θα είναι μεγάλα χρόνια αυτά που έρχονται. Από τη πρώτη στιγμή πρώτος στόχος ήταν να συνηπάρξουμε με αγνούς ανθρώπους. Το 2018 θέσαμε ένα μεγάλο στόχο. Δεν δημιούργησαμε απλά μια ομάδα, αλλά μια οικογένεια. Πολλοί ειπαν ότι ήταν ανοησία να μπούμε στο χάντμπολ. Η είσοδος της Ανόρθωσης στο χώρο ταρακούνησε τα λιμνάζοντα νερά. Έχουμε ως σλογκαν "Μόνο κορυφή" .

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο