Πάντα πρώτη η Sabbianco Ανόρθωση

Η Sabbianco Ανόρθωση βρίσκεται στην πρώτη θέση του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Ανδρών, έχοντας το απόλυτο νικών μετά από τέσσερις αγωνιστικές.

Η ομάδα της Αμμοχώστου κέρδισε με 27-14 (12-9 σκορ ημιχρόνου) την Κυριακή (25/10) και το Κέντρο Νεότητας Αγίων Τριμιθιάς, που παραμένει χωρίς βαθμό. Για την ομάδα του Ζαραβίνα, έξι γκολ έβαλε ο Γιώργος Χριστοδούλου και από πέντε οι Μωραΐτης και Α. Ιωάννου. Από τέσσερα γκολ έβαλαν για την ομάδα των Αγίων Τριμιθιάς οι Αλέξανδρος Κόκκινος και Παναγιώτης Σπηλιώτης.

Το Σάββατο (25/10) ο Παρνασσός Στροβόλου επικράτησε 39-26 του Προοδευτικού Πάφου, επιστρέφοντας στις νίκες μετά την ήττα στο ντέρμπι από τη Sabbianco Ανόρθωση. Στα επτά γκολ σταμάτησε ο Evdokimov, έξι πρόσθεσε ο Νικηφόρου. Για την ομάδα της Πάφου ο Roberto Rene έβαλε επτά.

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο επικράτησε 31-23 εντός έδρας του νεοφώτιστου ΑΠΟΕΛ στο πρώτο παιχνίδι της 4ης Αγωνιστικής του Πρωταθλήματος ΟΠΑΠ, η αυλαία της οποίας άνοιξε την Παρασκευή (23/10). Ήταν η δεύτερη νίκη σε τρεις αγώνες για την ομάδα του Ανδρέα Ανδρέου, που είχε για πρώτο σκορερ το Νίκο Καρκαλάτο με οκτώ γκολ. Έξι γκολ για τον ΑΠΟΕΛ έβαλε ο Κυριάκος Γεωργίου. Σκορ ημιχρόνου 14-9.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο