Να προστατέψει την πράσινη φανέλα θέλει η Εθνική μας

Με αποστολή να προστατέψει την πράσινη φανέλα ξεκίνησε η μέρα για την Εθνική μας κάτι που το πέτυχε με το παραπάνω με τον Ανδρέα Μιλτιάδη να κερδίζει την πρώτη Ανάβαση στον αγώνα και να φτάνει στους 15 βαθμούς με τον αθλητή που τον ακολουθά να είναι στους 8.

Στην μάχη της γενικής κατάταξης ο Αλέξανδρος Αγρότης με εξαιρετική εμφάνιση κατατάγηκε 12ος σε μαζικό τερματισμό και ανέβηκε στην 9η θέση της γενικής 17 δευτερόλεπτα πίσω από την πρώτη θέση.

Ο Αλέξανδρος Ματσάγκος με εξαιρετική προσπάθεια τερματίζοντας στο κυρίως Γκρουπ κατέλαβε την 78η θέση ενώ άτυχος στάθηκε ο Κωνσταντίνος Παυλίδης αφού ένα σκασμένο ελαστικό ενώ βρισκόταν στο κυρίως γκρουπ κάνοντας εξαιρετικό αγώνα και απουσία του ουδέτερου Service car  που έπρεπε να τον βοηθήσει τον άφησε πολύ πίσω μέχρι να φτάσει την ζώνη τροφοδοσίας και να αλλάξει πίσω τροχό με την βοήθεια της   TUFO Pardus Prostějov , με αποτέλεσμα παρά την προσπάθεια του να τερματίσει εκτός χρόνου.

Η Εθνική μας συνεχίζει αύριο στο 3ο και τελευταίο Stage  με τους Αντρέα Μιλτιάδη , Αλέξανδρο Αγρότη και Αλέξανδρο Ματσάγκο με στόχο να κρατήσει την Πράσινη φανέλα στον αγώνα και να πλασάρει τον Αλέξανδρο Αγρότη όσο πιο ψηλά γίνεται στην Γενική  βαθμολογία του αγώνα.

Ευχαριστούμε για ακόμη φορα τις εταιρείες που στηρίζουν την προσπάθεια της εθνικής μας ομάδας : Andreou Brothers Ltd ,Vitex, Marathon Trading, Les Palmiers Beach Hotel ,Ice Power Cyprus, Starbalm Cyprus ,KSports.

Δελτίο Τύπου

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο