Ο ΜακΓκρέγκορ παρότρυνε τον 3χρονο γιο του να χτυπήσει παιδάκι για εκδίκηση! (vid)

Ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ παρότρυνε τον 3χρονο γιο του να χτυπήσει ένα άλλο μικρό παιδάκι για να πάρει εκδίκηση!

Ο Ιρλανδός είναι για πολλούς προκλητικός, αυθάδης και ορισμένες φορές έχει ανάρμοστη συμπεριφορά. Αυτό άλλωστε το έχει αποδείξει τόσο εντός ρινγκ όσο και στην προσωπική του ζωή. Ωστόσο, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει το πάθος, την ενέργεια και τα κατορθώματα του.

Αυτό το διάστημα ο Κόνορ ΜακΓκρέγκορ βρίσκεται για διακοπές μαζί με την οικογένειά του στο Ντουμπάι, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Χωρίς όμως αποτέλεσμα…

Ο 32χρονος Ιρλανδός μαχητής προσπαθεί να μάθει στον μικρό του γιο, Κόνορ Τζακ ΜακΓκρέγκορ Τζούνιορ, τα μυστικά του αθλήματος. Βέβαια, επέλεξε να το κάνει με τον χειρότερο τρόπο, καθώς σε βίντεο που δημοσίευσε στα social media o ΜακΓκρέγκορ τον παρότρυνε να χτυπήσει ένα παιδάκι για να πάρει εκδίκηση.

«Σε χτύπησε; Που; Χτύπησε τον κι εσύ. Χτύπα τον στο στόμα. Εκεί να στοχεύεις. Χτύπα τον αστραπιαία. Γι’ αυτό προπονούμαστε» έλεγε χαρακτηριστικά ο ΜακΓρέγκορ στον 3χρονο γιο του, ενώ παράλληλα του έδειχνε το κολιέ που φορούσε στο λαιμό του, τονίζοντας του πως «αυτή είναι η κορώνα των ΜακΓρέγκορ. Είναι ένα κεφάλι λιονταριού με ένα στέμμα πάνω του. Είμαστε βασιλιάδες».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο