Καταγγελία: «Με είπε αδερφή»

Διεθνής πολίστας, ο οποίος έχει πει δημόσια ότι είναι ομοφυλόφιλος, καταγγέλλει ομοφοβική επίθεση.

Πρόκειται για τον διεθνή Ισπανό Βίκτορ Γκουτιέρεθ της Τεράσα. Όπως κατήγγειλε ο πολίστας ένας αντίπαλός του, ο οποίος αγωνίζεται στη Σαμπαντέλ, του έκανε ομοφοβική επίθεση σε αγώνα του ισπανικού πρωταθλήματος.

«Δυστυχώς έπεσα θύμα ομοφοβικής επίθεσης. Δεν ήθελα να δώσω σημασία, γιατί πολλά γίνονται όταν παίζεις με 200 παλμούς, αλλά όταν αρνήθηκα αν του δώσω το χέρι για όσα μου είπε, γύρισε και με αποκάλεσε ‘αδερφή’. Το άκουσαν και από τις κερκίδες, το άκουσαν και άλλοι παίκτες. Εγώ είμαι περήφανος για το ποιος είμαι. Είμαι ομοφυλόφιλος, γκέι και για μένα αυτό δεν είναι προσβολή», ανέφερε σε βίντεο με δάκρυα στα μάτια ο Γκουτιέρεθ. 

«Έχω δεχτεί κι άλλες επιθέσεις στο παρελθόν, αλλά δεν θέλω πλέον να το αφήνω να περνά έτσι. Κάνω κακό στο άθλημα και την κοινωνία αν το κρατώ μέσα μου. Θα στενοχωρηθώ πολύ αν η ομοσπονδία δεν επιβάλει τιμωρία, γιατί τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν χώρο στον αθλητισμό. Θέλω να στείλω σε όλους ένα μήνυμα να μη φοβούνται. Η ζωή είναι όμορφη και ο καθένας θα πρέπει να είναι περήφανος για αυτό που είναι», πρόσθεσε.

Πηγή κειμένου και φωτογραφίας: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο