«Κυρία» μέχρι το τέλος η Ανόρθωση

Το πίστεψε, το πάλεψε, αλλά δεν ήταν γραφτό της -ακόμη...

Υπερασπιζόμενη το υπέρ της 26-24 επί κυπριακού εδάφους η Sabbianco Ανόρθωση πάλεψε μέχρις εσχάτων στο δεύτερο παιχνίδι με την Ίσταντς IF, ωστόσο η ήττα με 26-22 μετέτρεψε τη Σουηδία σε τερματικό σταθμό της ονειρικής πορείας της για τον τελικό του Ευρωπαϊκού Κυπέλλου Χάντμπολ (τρίτης τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης).

Η ιστορία του δεύτερου αγώνα με τους Σουηδούς ίσως να είχε γραφτεί αλλιώς, αν δύο λεπτά πριν το φινάλε δεν ακυρωνόταν τέρμα του Αργυρού (σ.σ. θα μείωνε σε 24-23 για την «Κυρία») για βήματα, τα οποία σήκωσαν έντονες διαμαρτυρίες από τον πάγκο της Ανόρθωσης. Η φάση δεν έτυχε επαναληπτικής προβολής...

Η ομάδα του Γιώργου Ζαραβίνα έκλεισε το πρώτο ημίχρονο ισόπαλη με την αντίπαλό της (10-10), ωστόσο στο δεύτερο μέρος οι Σουηδοί ήταν πιο εύστοιχ και η Ανόρθωση πλήρωσε βαρύ τίμημα για ορισμένα αβίαστα λάθη και την απειρία της.

Αντίπαλος της Ίσταντς IF στον τελικό θα είναι η ΑΕΚ Αθηνών η οποία αναδείχθηκε ισόπαλη με την Γκορένιε (31-31) και με «προίκα» το +2 του ΟΑΚΑ, εξασφάλισε την παρουσία της στους τελικούς του EHF Cup στις 15 Μαΐου.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο