Στην Αθήνα ο πρώτος τελικός της ΑΕΚ με Ίσταντς

Στην Αθήνα θα δώσει η ανδρική ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ τον πρώτο τελικό του European Cup με την Ίσταντς από τη Σουηδία, όπως γνωστοποίησε η Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Χάντμπολ (EHF). Υπενθυμίζεται ότι οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν το τρόπαιο σε δύο αναμετρήσεις, οι οποίες είναι προγραμματισμένο να διεξαχθούν στις 15 και τις 22 Μαΐου, ωστόσο δεν ήταν γνωστή η σειρά των αγώνων, η οποία συνήθως καθορίζεται με κλήρωση.

Όμως, η EHF το διευκρίνισε και αυτό, καθώς ανακοίνωσε ότι «ο πρώτος αγώνας του τελικού των ανδρών στο EHF European Cup θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 15/16 Μαΐου και ο δεύτερος αγώνας θα λάβει χώρα στις 22/23 Μαΐου. Η κλήρωση για να προσδιοριστεί ποιον αγώνα θα φιλοξενήσει κάθε ομάδα δεν θα χρειαστεί.

Καθώς η ΑΕΚ έπαιξε σε τελικό ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης εντός των τελευταίων τριών σεζόν (τον τελικό του Challenge Cup το 2017/18) και είχε το δικαίωμα να φιλοξενήσει τον δεύτερο τελικό, σύμφωνα με τους κανονισμούς θα ξεκινήσει στον τελικό εναντίον της Ίσταντς εντός έδρας και θα δώσει το δεύτερο παιχνίδι στη Σουηδία».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο