Μεγάλη επιτυχία ο διεθνής αγώνας "LYTHRODONTAS MTB 2021"

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε ο διεθνής αγώνας ορεινής ποδηλασίας «Lythrodontas MTB race» σε μια άψογη διοργάνωση του ποδηλατικού ομίλου της Μητροπόλεως Ταμασού «Άγιος Μνάσων» σε συνεργασία με το κοινοτικό συμβούλιο Λυθροδόντα. Τηρώντας όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα προστασίας και τα πρωτόκολλα ενόψει της πανδημίας, οι αθλητές αγωνίστηκαν σε μια πολύ απαιτητική και συνάμα υπέροχη διαδρομή τεσσεράμισι  χιλιομέτρων μέσα στο μαγευτικό δάσος του Λυθροδόντα.

Ο αγώνας αποτελούσε επίσης και τον 1ο αγώνα κυπέλλου ορεινής ποδηλασίας της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας. Στην κατηγορία γυναικών πρώτη θέση πήρε η Ρωσίδα Κατερίνα Κόβαλτσουκ του ποδηλατικού ομίλου «Άγιος Μνάσων»,  ενώ δεύτερη θέση κατέλαβε η Ελίνα Σοφοκλέους της Bikin Cyprus. Στους Άντρες πρώτος τερμάτισε ο  Ανδρέας Μιλτιάδης της Elite cycling, δεύτερος ο Χρήστος Φιλοκύπρου του «Αγίου Μνάσων» και τρίτος ο Κωνσταντίνος Παυλίδης της Ομόνοιας. Όλοι οι αθλητές εξέφρασαν την ικανοποίηση τους τόσο για την υπέροχη αγωνιστική διαδρομή, όσο και για την θαυμάσια ποδηλατική διοργάνωση.  

Για ακόμα μια φορά επιβεβαιώθηκε ότι οι ορεινές περιοχές της Κύπρου προσφέρονται για διεθνείς διοργανώσεις ορεινής ποδηλασίας αποτελώντας παγκόσμια ιδανικό προορισμό για την αγωνιστική ορεινή ποδηλασία.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο