Αρκετό πάθος από την Κυπριακή ομοσπονδία καράτε

Η Κυπριακή ομοσπονδία καράτε μετείχε στο Βαλκανικό πρωτάθλημα καράτε U16,U18,U21 στην Ριέκα της Κροατίας.

Στην εθνική ομάδα καράτε μετείχαν οι αθλητές και αθλήτριες: Μαρία Στυλιανού, Αθηνά Κοκκινίδου, Κυπριανός Θεοχάρους, Κίτσιος Χριστόφορος, Νικολάου Ιάσωνας και Πάνος Ιωάννου. Την ομάδα συνόδευσε ο εθνικός προπονητής Γιώργος Ευθυμίου.

Οι αθλητές και αθλήτριες μας αγωνίστηκαν με πολλή πάθος για την νίκη εκπροσωπώντας επάξια την χώρα μας σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα. Ο Χριστόφορος Κίτσιος και ο Ιάσωνας Νικολάου πέτυχαν από 3 ισάριθμες νίκες και κατέκτησαν την 5η θέση χάνοντας στο repachage-επαναλειπτικούς αγώνες το χάλκινο μετάλλιο. Ο Κυπριανός Θεοχάρους πέτυχε 1 νίκη ενώ έχασε στην συνέχεια. Η Μαρία Στυλιανού και η Αθηνά Κοκκινίδου έφεραν ισοπαλία και έχασαν στην απόφαση διαιτητών στις σημαίες. Ο Πάνος Ιωάννου έχασε στον πρώτο αγώνα με μικρό σκόρ. Λαμβάνοντας υπόψη τον πολύ υψηλό δείκτη επιπέδου του συγκεκριμένου πρωταθλήματος η παρουσία της χώρας μας θεωρείτε πολύ καλή.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες προς τον Θεσμικό Χορηγό μας τον Κυπριακό Οργανισμό Αθλητισμού, τον διαχρονικό χορηγό μας ΟΠΑΠ ΚΥΠΡΟΥ.

 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο