Θεσμός το τουρνουά Τάεκβοντο Ανδρέας Γιάλλουρος στη Λάρνακα

Παρουσία πολλών επισήμων και βουλευτών ως επίσης του προέδρου της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) κ. Γεώργιου Α. Χρυσοστόμου πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία στο στάδιο Κίτιον Λάρνακας το Τουρνουά Τάεκβοντο Ανδρέας Γιάλλουρος. Το εν λόγω Τουρνουά, που άρχισε το περασμένο Σάββατο και τελείωσε την Κυριακή, θεωρείται το μεγαλύτερο και το πιο οργανωμένο τουρνουά που γίνεται στη Κύπρο κάθε χρόνο και τελείται πάντοτε υπό την αιγίδα και τεχνοδιοικητική υποστήριξη της Εθνικής Ομοσπονδίας Τάεκβοντο Κύπρου (ΕΟΤΚ).

Πρόκειται για τουρνουά που γίνεται στη μνήμη του νεαρού πρωταθλητή του Ολυμπιακού αθλήματος Τάεκβοντο Ανδρέα Γιάλλουρου που έχασε την ζωή του πριν έξη χρόνια από τον καρκίνο. Τα καθαρά έσοδα απο δραστηριότητες της ’’Οργανωτικής Επιτροπής Γιάλλουρος’’ δίδονται στο Παγκύπριο Σύνδεσμο Γονέων και Φίλων της Παιδοογκολογικής Μονάδας.

Αξίζει να αναφερθεί ότι η είσοδος ήταν ελεύθερη το δε στάδιο της πόλης του Ζήνωνος ήταν κατάμεστο από θεατές, από αθλητές και αθλήτριες και από τις δεκάδες των προπονητών και διαιτητών από Κύπρο και εξωτερικό, που πήραν μέρος στο πολύ μεγάλο αυτό Τουρνουά, που συντελεστές της μεγάλης του επιτυχίας ήταν ο προπονητής του Ανδρέα Γιάλλουρου που είναι και προπονητής του ’’Μακεδονία Τάεκβοντο’’ κ. Γιάννης Δημητρίου, το ζεύγος Δημήτρη και Φρόσως Γιάλλουρου, (βασικά στελέχη της Οργανωτικής Επιτροπής) και οι δεκάδες εθελοντές που συντόνιζε ο Εφορος της ΕΟΤΚ κ. Ανδρέας Κόκκινος. Όπως ανάφερε σε ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΟΤΚ Φ. Χρίστου που είναι και επίτιμο μέλος της ΚΟΕ το ’’Τουρνουά Γιάλλουρος’’ πρόκειται να αναβαθμιστεί και αναμένεται να συμπεριληφθεί μέσα στα Παγκόσμια Τουρνουά Τάεκβοντο και θα καταστεί πλέον ως θεσμός. Τέλος ο πρόεδρος της ΕΟΤΚ ευχαρίστησε τον μεγάλο χορηγό του Τουρνουά και της ΕΟΤΚ G & E Thermosolar Ltd

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο