Το πρόγραμμα της Formula 1 αυτό το τριήμερο

Για ακόμη μια εβδομάδα, η Formula 1 θα παίζει κανονικά στις οθόνες μας με πολλές μάχες, κόντρες και διάφορα απρόοπτα που θα αλλάζουν τα δεδομένα. 

Μπορεί το MotoGP να τελείωσε για φέτος, η Formula 1 όμως συνεχίζει ακάθεκτη και αυτό το τριήμερο μένει στο Μπαχρέιν. Το πρωτάθλημα έχει κριθεί και το έχει πάρει ο Λιούις Χάμιλτον, κατακτώντας το έβδομο στην καριέρα του, αυτό δεν σημαίνει όμως ότι δεν θα έχουμε ένταση και μάχες για τους αγώνες που απομένουν για φέτος. Η πίστα στο Μπαχρέιν με τα 5.412 συνολικού μήκους και τις 15 στροφές θα παίξει σημαντικό ρόλο για ένα συναρπαστικό τριήμερο.

Όπως πάντα, την Παρασκευή έχουμε δύο περιόδους ελεύθερων δοκιμαστικών. Το Σάββατο, έχουμε άλλη μια περίοδο ελεύθερων δοκιμαστικών και στη συνέχεια, τις κατατακτήριες δοκιμές, ενώ την Κυριακή γίνεται ο μεγάλος αγώνας. Όλη η δράση των δοκιμών, των κατατακτήριων και του αγώνα θα μεταδοθεί τηλεοπτικά live τόσο από την ελεύθερη συχνότητα της  EΡΤ Sports όσο και από τη συνδρομητική  Cosmote, στο κανάλι  Sport 5 HD, τις παρακάτω ημέρες και ώρες Ελλάδας.

Παρασκευή, 4 Δεκέμβρη 

15:30: Πρώτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών 
19:30: Δεύτερη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών 

Σάββατο, 5 Δεκέμβρη

16:00: Τρίτη περίοδος ελεύθερων δοκιμαστικών 
19:00: Κατατακτήριες δοκιμές 

Κυριακή, 6 Δεκέμβρη 

19:10: Αγώνας 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο