Απαντάει άμεσα στις McLaren και Ferrari η Red Bull!

Στο Grand Prix Μαϊάμι της Formula 1 είδαμε τη McLaren Racing να παρουσιάζει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων στην MCL38. Το βρετανικό μονοθέσιο βελτιώθηκε σημαντικά και έδωσε τη δυνατότητα στον Λάντο Νόρις να πάρει την πρώτη νίκη της καριέρας του. Αυτό το πακέτο είχε προγραμματιστεί αρχικά για την Ίμολα, όμως κατάφεραν οι τεχνικοί του Ουόκινγκ να το έχουν έτοιμο στο Μαϊάμι.

Ως αποτέλεσμα είδαμε τη Red Bull Racing όχι μόνο να χάνει το πλεονέκτημα που είχε από την αρχή της χρονιάς, αλλά να μην είναι το ταχύτερο μονοθέσιο στην πίστα. Για το λόγο αυτό ετοιμάζει την αντεπίθεσή της στον επερχόμενο αγώνα στην Ίμολα.

Ο σύμβουλος της Red Bull σε θέματα F1/motorsport, Χέλμουτ Μάρκο, αποκάλυψε στο ΟΕ24 πως ετοιμάζουν αναβαθμίσεις για την RB20: «Δεν ανησυχώ ακόμα για το πρωτάθλημα γιατί ο Νόρις είναι 50 βαθμούς πίσω από τον Φερστάπεν. Επιπλέον, θα έχουμε ένα νέο πακέτο αναβαθμίσεων στην Ίμολα από το οποίο περιμένω πολλά. Ο αγώνας στο Μαϊάμι απέδειξε πως πρέπει να επικεντρωθούμε καθαρά στα αγωνιστικά δρώμενα. Απλώς ήμασταν αργοί στο Μαϊάμι. Ο Μαξ δεν πιστεύει πως έχουμε κάποιο σοβαρό πρόβλημα. Όμως είναι γεγονός πως ήμασταν πιο αργοί από τη McLaren».

Στο Grand Prix Εμίλια-Ρομάνια που θα πραγματοποιηθεί στην Ίμολα η Ferrari έχει προγραμματίσει να παρουσιάσει ένα μεγάλο πακέτο αναβαθμίσεων για το μονοθέσιό της. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει το πακέτο σε ημέρα κινηματογράφησης στο Φιοράνο.

Πηγή: gazzetta.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο