Για ποια πρεμιέρα θα μείνει στην ιστορία το Grand Prix του Καναδά

Σε συνεργασία με την Amazon Web Services, η Formula 1, ανακοίνωσε επίσημα ότι στο καναδικό Grand Prix για πρώτη φορά στην ιστορία, το τρόπαιο για τους οδηγούς που θα «πατήσουν» στο podium θα είναι μια δημιουργία… της τεχνητής νοημοσύνης!

Η Formula 1 μπορεί με επίσημη ανακοίνωση της να ενημέρωσε για το ιστορικό γεγονός τους «φανς» της κορωνίδας του μηχανοκίνητου αθλητισμού, ωστόσο, απέφυγε να δώσει στη δημοσιότητα περαιτέρω στοιχεία ή εικόνες από το τρόπαιο που θα δημιουργήσει η τεχνητή νοημοσύνη!

Το όλο θέμα έχει βέβαια προκαλέσει μεγάλη συζήτηση στα social media με πολλούς χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης να χαρακτηρίζουν την όλη εξέλιξη αυτή δυστοπική! Υπάρχουν πολλά σχόλια επικριτικά προς την F1, με αρκετούς μάλιστα να γράφουν χαρακτηριστικά ότι «Θέλω η τεχνητή νοημοσύνη να πλένει τα ρούχα και τα πιάτα μου όχι να κάνει την τέχνη».

Όπως και να χει, όποιες κι αν είναι οι αντιδράσεις του κοινού, το τρόπαιο στο Grand Prix του Καναδά θα είναι για πρώτη φορά στην ιστορία σχεδιασμένο και κατασκευασμένο από την τεχνητή νοημοσύνη και μένει να δούμε πως θα είναι και ποιος θα είναι ο πρώτος οδηγός που θα το κρατήσει στα χέρια του. Με τον Max Verstappen πιθανότατα να είναι αυτός που θα το υψώσει πρώτος στον καναδικό ουρανό…

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο