Η υπόθεση Μπαρτσελόνα - Χεζόνια θα οδηγηθεί στα δικαστήρια

Η πολύκροτη υπόθεση ανάμεσα σε Μπαρτσελόνα και Μάριο Χεζόνια αναμένεται να οδηγηθεί στα δικαστήρια, σύμφωνα με δημοσίευμα της Marca.

Η υπόθεση ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τον Μάριο Χεζόνια φαίνεται πως θα ακολουθήσει τη δικαστική οδό, σύμφωνα με δημοσίευμα της ισπανικής ιστοσελίδας, Marca.

Οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών έχουν περάσει από αρκετές διακυμάνσεις, καθώς ενώ αρχικά ο ισπανικός Τύπος έκανε λόγο για τετραετή συμφωνία ανάμεσα στους μπλαουγκράνα με τον παίκτη, μερικές ώρες αργότερα το deal ναυάγησε σύμφωνα με δημοσιεύματα από την Ιβηρική Χερσόνησο, λόγω δηλώσεων του Κροάτη μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος από τη Ρεάλ.

Η Marca έδωσε μία νέα διάσταση στην πολύκροτη υπόθεση, γράφοντας ότι οι ενδείξεις αναφέρουν πως αυτή θα οδηγηθεί στα δικαστήρια, όπου εκεί θα κριθεί αν το προσύμφωνο που φέρεται να έχει υπογραφεί είναι δεσμευτικό ή όχι. Θυμίζουμε ότι η Μπαρτσελόνα αρνείται την ύπαρξη υπογεγραμμένου προσύμφωνου με τον παίκτη.

"Στη Μαδρίτη με έχουν καλωσορίσει με ανοικτές αγκάλες όταν έλεγαν άσχημα πράγματα για μένα, τα οποία ήταν ψέματα και θα ήθελα να επιστρέψω όλη αυτή τη στοργή με περισσότερα χρόνια επιτυχίας", ήταν οι δηλώσεις του Μάριο Χεζόνια, οι οποίες φέρεται να αποτέλεσαν την αιτία απόσυρσης του ενδιαφέροντος των μπλαουγκράνα.

Το μέλλον του Χεζόνια παραμένει άγνωστο, την ώρα που δημοσίευμα από τις ΗΠΑ άφησε ανοικτό και το ενδεχόμενο επιστροφής του παίκτη στο NBA.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο