«Θα μείνει σε τεχνητό κώμα ο Κούζμιτς»

Τα τελευταία νέα για την κατάσταση της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς δημοσιοποίησε ο Ερυθερός Αστέρας.  

Σε επέμβαση στην άνω γνάθο θα υποβληθεί αύριο ο Όγκνιεν Κούζμιτς, σύμφωνα με το τελευταίο update του Εθνικού Αστέρα για την κατάσταση της υγείας του. 

Ο Σέρβος μπασκετμπολίστας συνεχίζει να βρίσκεται σε τεχνητό κώμα, παρότι η κατάσταση της υγείας του έχει δείξει σημάδια βελτίωσης. 

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 
«Ο Ερυθρός Αστέρας ενημερώνει το κοινό πως η γενική εικόνα της υγείας του Όγκνιεν Κούζμιτς είναι καλύτερη από ό,τι τις προηγούμενες μέρες, αλλά ακόμα είναι πολύ περίπλοκη. 

Ο Όγκνιεν βρίσκεται ακόμα σε τεχνητό κώμα, αλλά οι πνεύμονές του σταδιακά αποκαθιστούν την λειτουργία τους. Σύντομα αναμένεται να μπορεί να αναπνεύσει χωρίς βοήθεια. 

Μετά από απόφαση του ιατρικού τιμ, ο Όγκνιεν Κούζμιτς θα υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση την Τετάρτη στην άνω γνάθο, ώστε να βελτιωθούν προβλήματα που επηρεάζουν το αναπνευστικό. 

Λόγω της πολυπλοκότητας της επέμβασης, ο σταρ του Εθνικού Αστέρα και της Σερβίας θα μείνει σε τεχνητό κώμα μέχρι να ολοκληρωθεί το χειρουργείο. 

Ο Ερυθρός Αστέρας θέλει να ευχαριστήσει όλους τους ανθρώπους, τις ομάδες και οποιοδήποτε έδειξε ενδιαφέρον για την υγεία και την αποκατάσταση του Όγκνιεν Κούζμιτς».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο