Το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως θα... γίνει η σεζόν των 72 αγωνιστικών (pic)

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε πως θα πραγματοποιηθεί η φετινή χρονιά και η κανονική περίοδο των 72 αγωνιστικών, αριθμός μικρότερος από τον.... συνηθισμένο λόγω φυσικά του περιορισμένου χρόνου.

Κάθε ομάδα θα δώσει 72 αγώνες στην κανονική περίοδο η οποία θα χωριστεί σε «First Half» (πρώτο ημίχρονο) και σε «Second Half» (δεύτερο ημίχρονο) με το All Star Game να γίνει στο... μεσοδιάστημα και συγκεκριμένα από τις 5 ως τις 10 Μαρτίου. 

Κάθε ομάδα θα δώσει 3 αγώνες στην περιφέρεια της, συνολικά 42 αγώνες έχοντας δύο εντός και έναν εκτός έδρας. Όσον αφορά το πως θα γίνει αυτό για να μην υπάρχει πρόβλημα, οι πέντε ομάδες της μίας Division για παράδειγμα της Atlantic στην Ανατολή θα παίξει δύο εντός και ένα εκτός με τις ομάδες της Central. Κάτι ανάλογο θα γίνει με τις ομάδες της Central που θα παίξουν δύο εντός έδρας και ένα εκτός με τις ομάδες της Southeast και το ίδιο με τον τρίτο συνδυασμό. 

Για τις ομάδες της εκάστοτε Division θα δώσουν 3 αγώνες με τις υπόλοιπες, δύο εντός και έναν εκτός. Όσον αφορά για το ποιοι θα είναι οι αντίπαλοι εντός έδρας αυτό θα γίνει με τυχαία σειρά. Για παράδειγμα το Μιλγουόκι θα επιλεγεί τυχαία να παίξει δύο εντός με Ντιτρόιτ και Ιντιάνα, άρα θα παίξει ένα εκτός με Κλίβελαντ και Σικάγο και το ίδιο θα γίνει για τις υπόλοιπες ομάδες. 

Όσον αφορά τους αγώνες ανάμεσα σε Ανατολή και Δύση, θα είναι 30 στο σύνολο για κάθε ομάδα, ένας εντός έδρας και ένας εκτός έδρας. 

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο