Πορεία διαμαρτυρίας υπέρ του Ίρβινγκ (vid)

Ο πρώτος εντός έδρας αγώνας των Μπρούκλιν Νετς για τη νέα σεζόν του ΝΒΑ έδωσε την δυνατότητα σε υποστηρικτές του Κάιρι Ίρβινγκ να συγκεντρωθούν έξω από το «Barclays Center» πριν το τζάμπολ και να διαμαρτυρηθούν για τη νομοθεσία που έχει θεσπιστεί στη Νέα Υόρκη αναφορικά με την απαγόρευση στους ανεμβολίαστους να συμμετέχουν στις αθλητικές δραστηριότητες.

Ο Αμερικανός γκαρντ δεν έχει κάνει το εμβόλιο για την προστασία από τον COVID-19, με τους Νετς να τον έχουν θέσει εκτός ομάδας. Οι διαδηλωτές φώναζαν «Αφήστε τον Κάιρι να παίξει», ενώ κρατούσαν πανό που έγραφαν «Στηρίζουμε τον Κάιρι». Μάλιστα, υπήρξε μια μικρή ομάδα που επιχείρησε να εισέλθει στο γήπεδο, πηδώντας τα κιγκλιδώματα, με τους υπευθύνους να κλείνουν έγκαιρα τις πόρτες, επιβάλλοντας ένα μίνι lockdown. Αυτό είχε ως συνέπεια να μείνουν εκτός και άνθρωποι που είχαν αγοράσει εισιτήρια και πληρούσαν όλες τις προϋποθέσεις για να βρίσκονται στις κερκίδες.

Ένας από τους διαδηλωτές, ο Κέρτις Όργουελ είπε τα εξής: «Γνωρίζουμε πολλά περισσότερα από όσα γνωρίζαμε πριν από 18 μήνες για τον ιό. Έχουμε θεραπευτικά που έχουν δοκιμαστεί και αποδειχθεί με μεγάλη επιτυχία. Δυστυχώς, αυτού του είδους οι φωνές καταστέλλονται και λογοκρίνονται εντελώς».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο