«Εξωφρενικές» τιμές στα εισιτήρια των τελικών

Εξωφρενικές είναι οι τιμές στα εισιτήρια των τελικών του NBA, με το φθηνότερο να κοστίζει 900$ για το Game 1 μεταξύ Σέλτικς και Μάβερικς.

Σέλτικς και Μάβερικς είναι έτοιμοι να διασταυρώσουν τα ξίφη τους στους τελικούς του ΝΒΑ, με στόχο την κορυφή στην απέναντι πλευρά του Ατλαντικού. 

Όπως φαίνεται οι συγκεκριμένοι τελικοί θα είναι από... χρυσάφι, καθώς οι τιμές των εισιτηρίων είναι εξωφρενικές. To Forbes αποκάλυψε την τιμή που έχουν τα φθηνότερα εισιτήρια που μπορεί κανείς να προμηθευτεί για να παρακολουθήσει από κοντά κάθε έναν από τους τελικούς. 

Με την αρχή να γίνεται τα ξημερώματα της Παρασκευής (7/6), στο Game 1 που θα διεξαχθεί στη Βοστώνη, η φθηνότερη τιμή ανέρχεται στα 900$ και φυσικά πρόκειται για εισιτήρια στα ψηλά διαζώματα μακριά από παρκέ. Με την αύξηση να συνεχίζεται από παιχνίδι σε παιχνίδι στα εισιτήρια από δευτερογενή αγορά.

Συγκεκριμένα στο Game 2 το φθηνότερο που βρίσκει κανείς έχει τιμή 931$, ενώ στο Ντάλας για το Game 3 και το Game 4 έχουμε αντίστοιχα τις τιμές 1.209$ και 1.372$. Αν μάλιστα φτάσουμε στο ενδεχόμενο ενός Game 7 στη Βοστώνη, η τιμή εκτοξεύεται μιας και θα μιλάμε για τον πιο εμπορικό τελικό και το φθηνότερο... μαγικό χαρτάκι ανέρχεται στα 1.987$.

Πηγή: Sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο