Υπογεγραμμένη κάρτα του Τζόρνταν πουλήθηκε για αδιανόητο ποσό!

Μια κάρτα Upper Deck Ultimate Collection 2003-04 Logoman με αυτόγραφο του Μάικλ Τζόρνταν πωλήθηκε για 2,928 εκατομμύρια δολάρια από την αγορά συλλεκτικών ειδών Goldin αργά το βράδυ του Σαββάτου. Το ποσό αποτελεί ρεκόρ για κάρτα του Τζόρνταν.

Οι κάρτες Logoman συνήθως περιορίζονται σε ένα αντίγραφο και διαθέτουν το λογότυπο του NBA που κόβεται, συχνά, από μια φανέλα που έχει χρησιμοποιηθεί σε παιχνίδι. Η περιγραφή της παρτίδας σημειώνει ότι αυτή είναι η πρώτη Jordan Logoman που έχει φανέλα των Σικάγο Μπουλς. Η κάρτα έλαβε βαθμό «Αυθεντικό» από τον βαθμολογητή καρτών PSA και ένα τέλειο 10 όσον αφορά στο αυτόγραφο της κάρτας.

Το ρεκόρ για μια αθλητική κάρτα εξακολουθεί να ανήκει στην Topps Mickey Mantle του 1952 που πουλήθηκε για 12,6 εκατομμύρια δολάρια τον Αύγουστο του 2022. Το ρεκόρ για τα πιο ακριβά αθλητικά αναμνηστικά όλων των εποχών ανήκει αυτή τη στιγμή σε μια φανέλα που φορούσε ο Τζόρνταν στο Game 1 των τελικών του 1998, που πουλήθηκε για 10,1 εκατομμύρια δολάρια τον Σεπτέμβριο του 2022.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο