Το δώρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και του Δ. Γιαννακόπουλου στον Σπανούλη

Δείτε το δώρο της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου στον Βασίλη Σπανούλη, που παρέδωσε ο Βασίλης Παρθενόπουλος στον ''Kill Bill'' στο gala προς τιμήν του!

Στο gala προς τιμήν του Βασίλη Σπανούλη στον Αστέρα Βουλιαγμένης, ενόψει της μεγάλης βραδιάς του ''Kill Bill'' την Κυριακή (17/09), στο ΣΕΦ, έδωσε το «παρών» πλήθος κόσμου από τον αθλητικό, δημοσιογραφικό, ακόμη και πολιτικό χώρο. Φίλοι και συμπαίκτες του Σπανούλη ήταν εκεί, για να τον τιμήσουν. Μεταξύ των εκλεκτών παρευρισκόμενων ήταν ο Δημήτρης Διαμαντίδης, αλλά και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός, την οποία εκπροσώπησε ο πρόεδρός της, Βασίλης Παρθενόπουλος, όπως είχε γίνει γνωστό νωρίτερα.

Μάλιστα, ο κ. Παρθενόπουλος έβγαλε φωτογραφία με τον πρωταγωνιστή της βραδιάς, ενώ του παρέδωσε το δώρο της ΚΑΕ και προσωπικά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς εκείνον!

Όπως μπορείτε να δείτε στη σχετική φωτογραφία, πρόκειται για μία πλακέτα με τους τίτλους του Σπανούλη με τον Παναθηναϊκό και μία κάρτα με τις ευχές του Δημήτρη Γιαννακόπουλου: «Βασίλη, συγχαρητήρια για μια απίστευτη καριέρα! Σου εύχομαι κάθε επιτυχία και στην προπονητική»!

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο