Βαρύ διάστρεμμα ο Φόστερ

Ανησυχία για βαρύ διάστρεμμα του Μάρκους Φόστερ εκφράζεται στον Παναθηναϊκό. Ο Αμερικανός σούτινγκ γκαρντ τραυματίστηκε στον αστράγαλο του αριστερού ποδιού, στην ήττα των «πρασίνων» από την Μπασκόνια χθες (19/11), στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague. Όπως προκύπτει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, το διάστρεμμα που έχει υποστεί είναι βαρύ και θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό χρονικό διάστημα μακριά από τα παρκέ.

Στο μεταξύ, σε δήλωσή τους οι Γενικοί Διευθυντές της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισαν ότι «αν υπήρχε οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα ή οτιδήποτε αντίκειται στις αρχές και την κουλτούρα της ομάδας μας, θα είχε αντιμετωπιστεί άμεσα με απόλυτη αυστηρότητα».

Ανάμεσα σε άλλα, οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Δημήτρης Διαμαντίδης τόνισαν: «Από την αρχή της φετινής προσπάθειας ζητήσαμε υπομονή και κατανόηση από όλους. Ζητήσαμε να μείνουμε ενωμένοι και να σεβαστούμε την ιστορία και την κληρονομιά του Παναθηναϊκού.

Με την επιστροφή της ομάδας από την Ισπανία, θα αρχίσει και η προσπάθεια ανασύνταξης και ανασυγκρότησης και σας διαβεβαιώνουμε ότι, αν υπήρχε οποιοδήποτε πειθαρχικό παράπτωμα ή οτιδήποτε αντίκειται στις αρχές και την κουλτούρα της ομάδας μας, θα είχε αντιμετωπιστεί άμεσα με απόλυτη αυστηρότητα.

Ξεκινήσαμε μια δύσκολη προσπάθεια, δεν υποσχεθήκαμε λαγούς με πετραχήλια.

Υποσχεθήκαμε να προστατεύσουμε την ομάδα ειδικά από καλοθελητές που, όταν σε βλέπουν να παραπατάς, έρχονται να σου δώσουν την χαριστική βολή. Θα τους αντιμετωπίσουμε. Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια απερίσπαστοι, παλεύοντας μέρα με την ημέρα.

Στις χαρές και στις λύπες μαζί».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο