Μπαρτζώκας έως το 2025!

Προπονητής του Ολυμπιακού έως το 2025 θα είναι ο Γιώργος Μπαρτζώκας, καθώς οι Πειραιώτες ανακοίνωσαν τη συμφωνία τους μαζί του το βράδυ της Τρίτης (21/6).

«Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την επέκταση της συνεργασίας της με τον προπονητή, Γιώργο Μπαρτζώκα, ως το 2025. Ο Έλληνας τεχνικός συναντήθηκε το απόγευμα της Τρίτης (21/06) με τους Προέδρους, Παναγιώτη και Γιώργο Αγγελόπουλο και συμφώνησαν να συνεχίσουν την κοινή επιτυχημένη πορεία τους για ακόμη τρία χρόνια» αναφέρει η σχετική ανακοίνωση της ΚΑΕ.

«Δεν ξέρω αν θα μείνω. Αν με θέλουν, εννοείται πως θέλω να μείνω. 100%. Εδώ μιλάμε για συναισθηματικό, μιλάμε ενώ είμαστε χαρούμενοι. Δεν υπάρχει καλύτερη ομάδα στην Ευρώπη για μένα από τον Ολυμπιακό. Δεν ξέρω αν θα μείνω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Ο Ολυμπιακός έχει με συμβόλαιο πάρα πολλούς παίκτες, πρέπει να εξετάσει κάποιες λίγες περιπτώσεις. Η ομάδα θα ξεκινήσει από μια διαφορετική αφετηρία τώρα» είχε πει ο Μπαρτζώκας στη Game Night, αμέσως μετά από την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Έλληνας προπονητής είχε αναλάβει τον Ολυμπιακό στις 12 Ιανουαρίου του 2020, για την δεύτερη θητεία του στην ομάδα. Μια θητεία που, βάσει συμβολαίου, θα διαρκέσει τουλάχιστον πεντέμισι χρόνια, όταν θα ολοκληρώνεται το νέο του συμβόλαιο.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο