Μπαρτζώκας: «Ισχυρό σοκ το Final Four...»

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟΚ με 97-77 ήταν ικανοποιημένος απ' όσα είδε από τους παίκτες του και στις δηλώσεις που έκανε στάθηκε στο ψυχολογικό κομμάτι λέγοντας πως το Final Four ήταν ένα ισχυρό σημαντικό σοκ ενώ σημείωσε πως αρκετοί παίκτες του έχουν αδειάσει.

Έσπευσε να τονίσει όμως πως η ομάδα του θα είναι 100% έτοιμη στους τελικούς του πρωταθλήματος με στόχο να φτάσει στην κατάκτηση ενός ακόμη τίτλου.

Δουλέψατε αρκετά στην ψυχολογία αυτές τις μέρες;

«Ναι έχετε δίκιο. Είναι ένα ισχυρό συναισθηματικό σοκ το Final Four ανεξαρτήτου αποτελέσματος και πως κρίθηκε καθώς είναι μια κορύφωση στη χρονιά. Θέλαμε να επιστρέψουμε σε αγωνιστικούς ρυθμούς και είμαστε ευχαριστημένοι που κερδίσαμε σήμερα».

Είδατε πράγματα που σας άρεσαν ή δεν σας άρεσαν σήμερα;

«Παίξαμε χωρίς ένταση κάτι που θεωρώ απόλυτα φυσιολογικό. Είμαι φανατικός υποστηρικτής των παικτών που έχουμε φέτος αλλά έχουμε θέματα όσον αφορά το άδειασμα ψυχολογικά και κάποιους μικροτραυματισμούς που μας άφησε το Final Four. Ξέραμε πως δεν είναι εύκολο να παίξεις. Ο ΠΑΟΚ θα έκανε μεγάλη προσπάθεια, στο πρώτο παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο μας δυσκόλεψε αλλά το ματς ήταν συνέχεια στους 20 πόντους, οπότε ναι είμαστε ευχαριστημένοι».

Θα είσαστε έτοιμοι 100% στους τελικούς;

«Φυσικά ναι».

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο