Απασφάλισε και πάλι ο Γιαννακόπουλος: «Στόχος μια ομάδα που θα ρίχνει 40 στον Ολυμπιακό»

Σε live στο instagram ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος προανήγγειλε τη δημιουργία ομάδας που θα είναι η καλύτερη ever στο ευρωπαϊκό μπάσκετ και σχολίασε καυστικά διαιτητές, ΕΟΚ και Μπαρτζώκα για όσα συνέβησαν χθες στο ΟΑΚΑ.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε θέση με live του στο Instagram για όσα έλαβαν χώρα χθες βράδυ στο ΟΑΚΑ. Ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός με πολύ αιχμηρό τρόπο σχολίασε τόσο τις δηλώσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα περί διαιτησίας, όσο και την απόδοση των τριών διαιτητών της αναμέτρησης, ενώ ξεκαθάρισε πως στόχος του είναι να «χτιστεί» ομάδα που θα… ρίχνει 40 πόντους στον Ολυμπιακό και θα παίρνει το ένα ευρωπαϊκό μετά το άλλο.

«Στόχος του Παναθηναϊκού είναι να φτιάξει μια ομάδα που να κερδίζει τον Ολυμπιακό με 40 πόντους και όχι με 5. Να χάνει με το που στρίψει στην Κηφισίας. Και στο ΣΕΦ να μην κατεβαίνει. Όλα μέσα σε αθλητικά πλαίσια και στις 4 γραμμές του γηπέδου. Στόχος είναι να φτιαχτεί η καλύτερη ομάδα που έχει παρουσιαστεί τον ευρωπαϊκό αθλητισμό. Να πάρουμε και το 7ο και το 8ο και τι 9ο» είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και πρόσθεσε «Να παραδεχτεί μία φορά ο Μπαρτζώκας ότι έχασε δίκαια και όχι να είναι ειρωνικός και αλαζόνας.  Μια φορά να χάσει και να πει ότι έχασε δίκαια. Γιατί διαμαρτύρεται; Για το τρίποντο του Πίτερς που δεν πήγαν να το δουν οι διαιτητές; Για το επιθετικό του Ναν που η μπάλα έχει φύγει από τα χέρια του δύο δευτερόλεπτα πριν την επαφή; Και αν ήταν επιθετικό φάουλ. Ή για την αγκαλιά του Παπανικολάου που δε δόθηκε αντιαλητικό φάουλ. Κι ας είχε κριθεί το παιχνίδι. Τι σημαίνει; Στην ΚΕΔ όλα καλά;»

«Στέλνουν το αγαπημένο τους παιδί όπου υπάρχει ενδιαφέρον»

Στη συνέχεια ο Δημήτρη Γιαννακόπουλος αναφερόμενους στους διαιτητές είπε:«Προσπαθήσαμε με όλους τους τρόπους τα προηγούμενα χρόνια. Πλέον θα πάμε με αγάπη και προδέρμ. Προφανώς και δεν υπάρχει χώρος για τη βία και έτσι θα συνεχίσουμε, αλλά εκεί στην ΕΟΚ τι κάνουν; Βάζουν δύο γιους πρώην διαιτητών, τους Πιτσίλκα και Συμεωνίδη και την Τσαρούχα, το αγαπημένο τους παιδί. Που όλοι ξέρουμε γιατί είναι το αγαπημένο τους παιδί. Και την στέλνουν σε όποιο ματς έχει ενδιαφέρον».

«Συγχαρητήρια στον κόσμο μας»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν παρέλεψει να αναφερθεί και στον κόσμο της ομάδας που δημιούργησε μια εξαιρετική ατμόσφαιρα χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα λέγοντας «Ένα μεγάλο μπράβο στον κόσμο μας που για ακόμα φορά έκανα έναν αγώνα γιορτή, παρά τις προκλήσεις, παρά τα ανάποδα σφυρίγματα, παρά τα πάντα όλα. Ήταν υπόδειγμα, συγχαρητήρια και πάλι. Προχωράμε».

Πηγή: sdna.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο