Φοβερή ατάκα για Ράιτ από Μπαρτζώκα!

Το ματς με τον ΠΑΟΚ πέρασε στην ιστορία και θα ξεχαστεί άμεσα. Ο Ολυμπιακός καλείται να πάρει ελάχιστες ανάσες, πριν από τον εντός έδρας αγώνα της Τρίτης (30/1) με την Άλμπα Βερολίνου, στον οποίο ο Γιώργος Μπαρτζώκας παραδέχθηκε ότι σκοπεύει να χρησιμοποιήσει τον Μόουζες Ράιτ.

«Θα είναι στη δωδεκάδα σίγουρα αν έχουμε το Letter of Clearance του. Θα είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου που θα αναγκαστώ να χρησιμοποιήσω παίκτη μετά από μία προπόνηση. Είναι έκτακτη η ανάγκη και πρέπει με έκτακτες συνθήκες να επιβιώσουμε» ήταν η φοβερή ατάκα του Έλληνα προπονητή που πρόσθεσε πως:

«Βγήκαμε στην αγορά όπως πολλές ομάδες της EuroLeague που επλήγησαν από τραυματισμούς. Το Παγκόσμιο Κύπελλο δημιούργησε νέα δεδομένα, όταν το καλοκαίρι δεν ετοιμάζεις το σώμα σου, μέσα στη χρονιά, όπου ο ανταγωνισμός είναι σκληρός και καθημερινός, το σώμα σου σε αφήνει, για να μην πω και το πνεύμα σου. Αποφασίσαμε ότι θέλαμε έναν ψηλό, αποκλείσαμε όσους δεν είχαν αγωνιστικό ρυθμό. Όποιος ήθελε έναν μήνα, δεν μας βοηθούσε. Πήραμε ένα παιδί που έπαιζε, είχε εμπειρία έστω 5-6 παιχνίδια, είναι φιλόδοξος και θα δει τον Ολυμπιακό ως κίνητρο για να παίξει και να βοηθήσεις. Ο Ράιτ είναι πολύ φιλόδοξος, πολύ αθλητικός, θα μας δώσει μία διαφορετική διάσταση. Πρέπει να αποδείξει ότι έχει το επίπεδο της EuroLeague, την πνευματική ετοιμότητα».

Όσον αφορά τους Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος - Φιλίπ Πετρούσεβ, ο Μπαρτζώκας είπε πως «Ήταν στο όριο να παίξουν να μην παίξουν. Θα κάνουν θεραπεία για να παίξουν την Τρίτη». Εξυπακούεται πως ο Νικόλα Μιλουτίνοβ κι ο Μουστάφα Φαλ παραμένουν εκτός δράσης και δεν υπολογίζονται για την επερχόμενη διαβολοβδομάδα της EuroLeague, στην οποία θα παίξουν κανονικά ο Σακίλ ΜακΚίσικ κι ο Λουκ Σίκμα που δεν βρίσκονται στο ρόστερ για το πρωτάθλημα.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο