Αταμάν: «Ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά, δείξαμε τη δύναμή μας»

Οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν στη flash interview μετά από τη λήξη του τρίτου τελικού της Stoiximan Basket League και τη νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR επί του Ολυμπιακού.

Ο Εργκίν Αταμάν μοιράστηκε τις πρώτες του σκέψεις μερικά δευτερόλεπτα μετά από τη λήξη του Game 3 των τελικών της Stoiximan Basket League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, με τους πράσινους να έχουν μειώσει τη σειρά σε 2-1. Ο Τούρκος τεχνικός μίλησε για καθαρό παιχνίδι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν:
Για το τι έγινε στο δεύτερο μέρος και την επιστροφή του Ολυμπιακού, παρά την τελική νίκη του Παναθηναϊκού AKTOR: "Φυσικά και επανήλθε και εμείς επιστρέψαμε στο Πειραιά, είναι τελικοί, δεν μπορούμε να κερδίζουμε με 20 πόντους διαφορά. Κερδίσαμε το παιχνίδι, ήταν καθαρό παιχνίδι για πρώτη φορά, δείξαμε την δύναμή μας, δείξαμε ότι κατακτήσαμε την EuroLeague.

Κάναμε την ανατροπή με τη Μακάμπι, ήμασταν πίσω με 2-1, κερδίσαμε εκεί και προκριθήκαμε στο 5ο παιχνίδι. Πρέπει να κάνουμε το ίδιο πράγμα τώρα, απλά χρειαζόμαστε όλα να είναι καθαρά. Σήμερα ήταν καθαρά και κερδίσαμε".

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο