Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κεραυνό

Κίνηση ανθρωπιάς από τον Κεραυνό. Η ομάδα του Στροβόλου ενίσχυσε οικονομικά τον Τζόρτζ Άκολς με στόχο να συνεχιστεί η θεραπεία του.

Αναλυτικά:

Παπαέλληνας σε Άκολς: «Σε θυμόμαστε πάντα, να προσέχεις»
Ο Κεραυνός απέδειξε πολλές φορές στο παρελθόν ότι δεν ξεχνάει τους καλαθοσφαιριστές που τίμησαν την ιστορία της ομάδας και φορέσαν την ερυθροκίτρινη φανέλα. Ο Τζόρτζ Άκολς, ο οποίος αγωνίσθηκε στο κυπριακό πρωτάθλημα για λογαριασμό του Κεραυνού (1996-98) πάσχει από μια σπάνια αρρώστια και χρειάζεται λεφτά για θεραπείες. Ο πρόεδρος της ομάδας, Πάρης Παπαέλληνας και η οικογένεια του Κεραυνού δεν έμειναν αμέτοχοι στέλνοντας σεβαστό ποσό στον Αμερικάνο ευελπιστώντας ότι θα βοηθήσουν όσο μπορούν με στόχο να συνεχιστεί η θεραπεία του.

«Στο νησί της Κύπρου, εμείς ως Κεραυνός σε θυμόμαστε για πάντα ως τον δυναμικό μας σέντερ, τον Τζορτζ, ο οποίος διαδραμάτισε σημαντικό ρόλο στο να κερδίσουμε το πρωτάθλημα του 1996-97 και τα δύο κύπελλα το 97’ και τι 98’. Να προσέχεις Τζορτζ και ευχαριστούμε για της αναμνήσεις», έγραψε κάτω από την εισφορά του ο πρόεδρος του Κεραυνού, Πάρης Παπαέλληνας δείχνοντας για άλλη μια φορά το φιλανθρωπικό του πρόσωπο.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο