ΕΝΑΔ: Επιστρέφει!

Πέρασαν οκτώ ολόκληρα χρόνια, από την ημέρα που πάρθηκε συνειδητά εκείνη η απόφαση όπως η ΕΝΑΔ να αγωνιστεί-για οικονομικούς λόγους- στη Β’ Κατηγορία. Έκτοτε η ομάδα του Αγίου Δομετίου βρισκόταν μεταξύ φθοράς και αφθαρσίας.

Μέχρι τη φετινή σεζόν, που μετά από σχετικό αίτημα για την εξασφάλιση της wild card από την Ομοσπονδία Καλαθόσφαιρας, οι κυανόλευκοι επιστρέφουν εκεί που δικαιωματικά ανήκουν. Για να φτάσουν σε αυτό το σημείο, όμως, έγιναν πολλά στο ακριτικό σωματείο. Οικονομικά, αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση αφού όπως αναφέρθηκε χαρακτηριστικά χθες στη συνέντευξη Τύπου, δεν χρωστά ούτε σεντ! Μεγάλος χορηγός ο Θάνος Κουκουβάρας ο οποίος έχει την ευθύνη της στελέχωσης της ομάδας.

«Ήταν οκτώ χρόνια, σιωπής και υπομονής. Κάθε χρόνο, μετρούσαμε τα κουκιά μας, αλλά δεν μας αρκούσαν για να μπορούσαμε να επανέλθουμε στην Α’ Κατηγορία» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΕΝΑΔ, Στρατηγός Χαράλαμπος Λόττας, ο οποίος ευχαρίστησε  τον χορηγό της ομάδας, Θάνο Κουκουβάρα και όπως χαρακτηριστικά είπε: «Χωρίς τη βοήθεια του, δεν θα ήταν δυνατή η επάνοδος μας».

Από τη δική του πλευρά ο κ. Κουκουβάρας, αναφέρθηκε στην προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από δυο περίπου χρόνια και τόνισε ότι η ΕΝΑΔ, θα επενδύσει σε νεαρούς παίκτες.

Ο Γενικός Έφορος Αθλημάτων της ΕΝΑΔ και προπονητής της γυναικείας ομάδας, Χρίστος Στυλιανίδης, εξέφρασε την ικανοποίηση του αφού όπως είπε, ο κόσμος του Αγίου Δομετίου, έχει αγκαλιάσει αυτήν την προσπάθεια.

Τη συνέντευξη Τύπου χαιρέτησαν, ο πρόεδρος της ΚΟΚ Ανδρέας Μουζουρίδης που καλωσόρισε την ΕΝΑΔ στην Α΄ Κατηγορία και ο Σύμβουλος του Προέδρου της Δημοκρατίας για θέματα Αθλητισμού, Φοίβος Ζαχαριάδης, ο οποίος ανέφερε ότι η ΕΝΑΔ, επέστρεψε εκεί που της αξίζει, παρά τις οικονομικές δυσκολίες.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο