44 χρόνια ήταν πάρα πολλά

Ανακοίνωση από την καλαθοσφαιρική Ανόρθωση με αφορμή τον σημερινό αγώνα με την Ομόνοια.

Αναλυτικά:

''Ιστορική είναι η στιγμή για την ομάδα μας, αλλά και για την κυπριακή καλαθόσφαιρα, γενικότερα.!!

44 χρόνια ήταν πάρα πολλά, που ήταν αυτά της απουσίας της Ανόρθωσης μας από εκεί που ανήκει, δηλαδή στους μεγάλους του αθλήματος. Μια αναμονή, η οποία σήμερα λαμβάνει τέλος, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας και συγκεκριμένα, στον Άγιο Δομέτιο, την Ομόνοια, στο παιχνίδι για την πρεμιέρα της πρώτης φάσης για το πρωτάθλημα 1ης κατηγορίας. Ένα παιχνίδι που θα ξεκινήσει στις 19:30. 

Σίγουρα θα είναι μια δύσκολη έξοδος, αλλά παρά τις δυσκολίες, τεχνική ηγεσία και παίκτες, μεταβαίνουν στη Λευκωσία έχοντας σα στόχο να ξεκινήσουν με ένα εκτός έδρας νικηφόρο αποτέλεσμα. 

Δεν θα είναι εύκολη η προσπάθεια, αλλά στις τάξεις της Ανόρθωσης, επικρατεί πίστη και θέληση για την επίτευξη του στόχου.

Δήλωση Γρηγόρη Παντούρη

Ο Γρηγόρης Παντούρης, επιστρέφει στα... γνώριμα του λημέρια, αυτά της 1ης κατηγορίας και έχοντας την πολύτιμη εμπειρία των τόσων χρόνων σε αυτήν, μας δήλωσε για το παιχνίδι με την Ομόνοια: «Είναι χαρά όλων στην ομάδα μας, να αγωνιζόμαστε στη μεγάλη κατηγορία, όπου ανήκει η Ανόρθωση. Υπάρχει ενθουσιασμός για αυτό το γεγονός, αλλά πλέον, πρέπει να στραφούμε αποκλειστικά και μόνο στις υποχρεώσεις μας, που δεν θα είναι και εύκολες. Όπως ισχύει και για το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ομόνοια. Ένας δυνατός αντίπαλος, απέναντι στον οποίο θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να φθάσουμε στη νίκη. Αποτέλεσμα, που μπορούμε να πετύχουμε». 

Λίγα λόγια για την Ομόνοια
Η ομάδα της Ομόνοιας, εδρεύει στη Λευκωσία και έχει για χρώματα, το πράσινο και το λευκό και ως σύμβολο, το τριφύλλι. Προπονητής της Ομόνοιας είναι ο Ιρλανδός Ντάνιελ Νέλσον, ο οποίος εργάζεται για πρώτη φορά στο πρωτάθλημα μας. Παρά την πολύχρονη παρουσία της στα πρωταθλήματα 1ης κατηγορίας, η μεγαλύτερη της διάκριση, ήταν η συμμετοχή στον τελικό κυπέλλου του 2003, όταν έχασε από τον ΑΠΟΕΛ''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο