Ταχύρρυθμη σχολή για διαιτητές

Η Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης ανακοίνωσε ότι προγραμματίζεται ταχύρρυθμη σχολή για νέους Διαιτητές και Κριτές καλαθοσφαίρισης. Η τελευταία ημέρα υποβολής αιτήσεων είναι η Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2021.

Αιτήσεις μπορούν να γίνουν από τον σύνδεσμο: https://www.cbf.basketball/el/page/neoi-diaitites . Σημειώνεται ότι όσοι έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή για τις σχολές, δεν χρειάζεται να επαναλάβουν την αίτηση τους.

Η Σχολή των Διαιτητών και Κριτών έχει διάρκεια 2 μηνών και προβλέπεται να ξεκινήσει τον ερχόμενο Νοέμβριο 2021. Τα μαθήματα θα είναι ταχύρρυθμα και αφορούν:

Α. Εκμάθηση Κανονισμών     

Β. Συμπλήρωση Φύλλου Αγώνα        

Γ. Μηχανική Διαιτησίας και Κριτών   

Δ. Πρακτική Εξάσκηση  * Η πρακτική εξάσκηση γίνεται μέσα από αγώνες μικρών κατηγοριών της ΚΟΚ.

Ε. Γραπτές, θεωρητικές και πρακτικές εξετάσεις

Η παρακολούθηση των θεωρητικών και πρακτικών μαθημάτων είναι υποχρεωτική. Τα θεωρητικά μαθήματα θα διεξάγονται διαδικτυακά, και τα πρακτικά με φυσική παρουσία των υποψήφιων. Τα μαθήματα θα διεξαχθούν από τον Εθνικό Εκπαιδευτή Διαιτησίας και από διακεκριμένους Διαιτητές και Κριτές.

Τα δίδακτρα φοίτησης στη Σχολή είναι επιχορηγημένα από την Κυπριακή Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και δεν καταβάλλεται οποιοδήποτε ποσό από τους σπουδαστές.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο