Προεδρική αναφορά για την τηλεοπτική πλατφόρμα

Ο Πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Καλαθόσφαιρας (ΚΟΚ), Ανδρέας Μουζουρίδης, έστειλε το δικό του μήνυμα στα social media αναφορικά με το κομμάτι της τηλεοπτικής πλατφόρμας.

Αναλυτικά:

''Είπαμε να βάλουμε το μπάσκετ σε κάθε σπίτι μέσα από τη δική μας τηλεοπτική πλατφόρμα και κάνουμε τη δέσμευση μας πράξη. Όταν πριν από δύο και πλέον χρόνια, οραματιστήκαμε αυτή την καινοτομία, πολύ λίγοι πίστεψαν ότι μπορούσαμε να το πετύχουμε.

Από την 3η αγωνιστική της ΟΠΑΠ Basket League, εγκαινιάζουμε σε πιλοτική βάση τις μεταδόσεις όλων των αγώνων μέσω του καναλιού της ΚΟΚ στο CDF TV. Μας δημιουργεί αισθήματα ιδιαίτερής χαράς και ικανοποίησης το γεγονός ότι σήμερα βάζουμε το αγαπημένο μας άθλημα σε κάθε σπίτι και ανταποκρινόμαστε στις απαιτήσεις των καιρών. Ιδιαίτερες ευχαριστίες στους συναδέλφους μου στο ΔΣ που αγκάλιασαν από την πρώτη στιγμή το όλο εγχείρημα, στο Γενικό Διευθυντή της ΚΟΚ  Athos Antoniou για τη σημαντική του συμβολή, τον Haris Therapis  και την ομάδα του Alfasports.TV  και όσους βοήθησαν για να γίνει πραγματικότητα και αυτή η πρωτοποριακή απόφαση. 

Θα συνεχίσουμε στο ίδιο μοτίβο να οραματιζόμαστε και να οργανώνουμε το μέλλον της κυπριακής καλαθόσφαιρας, με σωστά και μελετημένα βήματα και γερές βάσεις''.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο