Βίντεο: Μαζικές προσαγωγές όσων ήταν στο γήπεδο!

Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε εκατοντάδες προσαγωγές όσων βρίσκονταν στο "Μελίνα Μερκούρη" σε μία μεγάλη επιχείρηση που άρχισε λίγο πριν τα μεσάνυχτα.

Η αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό διακόπηκε οριστικά μετά τα επεισόδια που έγιναν έξω από το "Μελίνα Μερκούρη" και είχαν ως αποτέλεσμα τον σοβαρό τραυματισμό ενός αστυνομικού.

Οι Αστυνομικές δυνάμεις απάντησαν με χρήση δακρυγόνων κάτι που είχε ως αποτέλεσμα να γίνει αποπνικτική η ατμόσφαιρα εντός του κλειστού και να οδηγηθούμε σε προσωρινή και έπειτα οριστική διακοπή του αγώνα.

Η Αστυνομία διέταξε την παραμονή στο κλειστό όλων και επέτρεψε μόνο σε γυναίκες και παιδιά να φύγουν από το "Μελίνα Μερκούρη".

Ακόμα και οι ομάδες έφυγαν σχεδόν μία ώρα μετά τη διακοπή από το κλειστό και αφού υπήρξε σχετική έγκριση από την αστυνομία.

Εκατοντάδες άνθρωποι έμειναν στον περιβάλλοντα χώρο του κλειστού και περίμεναν τις εξελίξεις ανάμεσα στους οποίους δημοσιογράφοι, μέλη της διοίκησης και εκπρόσωποι των χορηγών του Ολυμπιακού.

Λίγο πριν τα μεσάνυχτα και αφού στο σημείο είχαν φτάσει δεκάδες κλούβες άρχισε η διαδικασία των προσαγωγών με τους προσαχθέντες να πηγαίνουν στη ΓΑΔΑ και στο Αλλοδαπών.

Πηγή: sport24.gr

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο