Πρώτο σέρβις για ΑΠΟΕΛ

Πρεμιέρα στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις για τη νέα σαιζόν κάνει απόψε η ομάδα πετόσφαιρας του ΑΠΟΕΛ, η οποία στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής (σ.σ. στην πρώτη αγωνιστική η ομάδα είχε ρεπό) του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Ανδρών, υποδέχεται στις 20:00 στο Λευκόθεο, την Αναγέννηση Δερύνειας.

Η φετινή χρονιά χαρακτηρίζεται από πολλές ιδιομορφίες. Από την μια η πανδημία προκαλεί αβεβαιότητα για το πώς και εάν θα εξελιχθεί κανονικά η διοργάνωση, ενώ την ίδια ώρα, το γεγονός πως μετά από 17 χρόνια οι μη Κύπριοι πετοσφαιριστές μειώθηκαν στους δύο, συντείνει με τη σειρά του ως παράγοντας στη δημιουργία μιας νέας τάξης πραγμάτων και ενός πρωταθλήματος πολλών ερωτηματικών.  

Στις πιο πάνω ιδιαιτερότητες, έρχεται να προστεθεί και η απόφαση του ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει σε φρεσκάρισμα και ολική ανανέωση, αποκτώντας ό,τι καλύτερο υπήρχε στις νεαρές ηλικίες και μειώνοντας τον μέσο όρο ηλικίας του ρόστερ της από τα 30,1 στα 23,2 έτη. Στηριζόμενος σε αυτό το μοντέλο είναι που θα πορευθεί φέτος ο ΑΠΟΕΛ, κτίζοντας ένα νεανικό κορμό, ο οποίος να μπορεί να προσφέρει μεγάλες επιτυχίες τα επόμενα χρόνια.

Ο σημερινός αγώνας στο Λευκόθεο, που όπως έχει προαναφερθεί αρχίζει στις 20:00, θα πραγματοποιηθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγων των νέων μέτρων που εφαρμόζονται με στόχο τον περιορισμό της εξάπλωσης της πανδημίας του κορωνοϊού.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο