«Έμπλεξε η N.Papas Group Νέα Σαλαμίνα / Πρώτο το ΑΠΟΕΛ

«Έμπλεξε» για τα καλά σε περιπέτειες η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα. Την Παρασκευή στο  πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής , 6ης του Ομίλου 6-9 έχασε από το ΑΠΟΕΛ στο «ΛΕΥΚΟΘΕΟ» με 3-0 και βρίσκεται μόλις ένα βαθμό πάνω από την 3η θέση που οδηγεί στη Β Κατηγορία.

Οι επόμενες δυο αγωνιστικές και ο αγώνας με την Ολυμπιάς Φρενάρους είναι καθοριστικός. Από την άλλη, το ΑΠΟΕΛ με την 7η συνεχή νίκη του «κλείδωσε» την 1η θέση του Ομίλου. Το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στους 27 βαθμούς τρεις παραπάνω από την Ε.Ν.Π.που βρίσκεται στον Όμιλο 1-5.

Σε ένα πολύ κλειστό σετ οι «γαλαζοκίτρινοι» κέρδισαν το πρώτο σετ 25-22 σε 24’ και έβαλαν τεράστια πίεση στους «ερυθρόλευκους».

Στο δεύτερο σετ το ΑΠΟΕΛ έλεγξε το σετ και βρέθηκε στο 19-11 και ολοκλήρωσε το σετ κερδίζοντας με 25-16 σε 27’ βάζοντας πολύ δύσκολα στους «ερυθρόλευκους».

Η Ν.Papas Group Νέα Σαλαμίνα ξεκίνησε καλύτερα στο τρίτο σετ και προηγήθηκε 05-09. Σταδιακά, η ομάδα του Χρ. Χαραλάμπους μείωνε και κατάφερε να γυρίσει τα δεδομένα αφού προηγήθηκε 16-15.Η N. Papas Group Νέα Σαλαμίνα κατάφερε να διαμορφώσει το +3 18-21 για να κερδίσει 23-25 σε μειώνοτας το σκορ σε 1-2 σετ.

«Γαλαζοκίτρινοι» και «ερυθρόλευκοι» πρόσφεραν ένα πολύ ανταγωνιστικό τέταρτο σετ με το ΑΠΟΕΛ να προηγείται 23-21 και να κερδίζει 25-22 κερδίζοντας με 3-1 σετ.

ΑΠΟΕΛ (ΧΡ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ): Jansons, Χαριδήμου, Saar, Σκορδής, Στρουγκάρεβιτς, Αβερκίου – Λίμπερο: Παντελή – Αλλαγές: Κυπριανού.

N.Papas Group ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ (K.ΑΔΑΜΟΥ): Λούκοβιτς, Nomistru,Logunov, Γ. Χρυσοστόμου, Νικολάου,Χατζηβασίλης – Λίνμπερο 1: Βαρνάβα, Λίμπερο 2: Ιωάννου – Αλλαγές: A. Χρυσοστόμου, Τουμπή).

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο