Δεν καταλαβαίνει τίποτα η Ομόνοια .. τράβηξε 21 με την Ανόρθωση

H Ομόνοια δεν καταλαβαίνει τίποτα. Την Καθαρά Δευτέρα κέρδισε και την Ανόρθωση με 3-1 σε 103’ στο «ΣΤΑΔΙΟ ΤΑΣΣΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ –ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» πετυχαίνοντας την 21η της νίκη σε 21 αγώνες.

Πλέον οι «πράσινοι» αναμένουν την παραλαβή του 5ου πρωταθλήματος στις 26 Μαρτίου. Η Ανόρθωσις  έπαιξε αρκετά καλά αλλά έχασε και κινδυνεύει να βρεθεί στην 3η θέση, εάν ο Green Air Παφιακός κερδίσει την Τρίτη στο Παραλίμνι.

Η Ομόνια κέρδισε με άνεση το πρώτο σετ 25-15. Η Ανόρθωσις όμως αντέδρασε άμεσα και έκανε ντέρμπι το δεύτερο σετ που κέρδισε στους έξτρα πόντους η Ομόνοια 26-24 και προηγήθηκε 2-0 σετ. Η καλή απόδοση της «Μεγάλης Κυρίας» συνεχίστηκε και στο τρίτο σετ και είχε αποτέλεσμα αφού κέρδισε 25-19 μειώνοντας σε 2-1 σετ. Στο τέταρτο σετ όμως η Ομόνοια ήταν καλύτερη κερδίζοντας με 25-18 και τον αγώνα με 3-1 σετ.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Σ. ΣΑΒΒΑ): Rangel, Α. Πετρακκίδης, Προδρόμου,. Ελευθερίου, Vinicious, Σ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Πλατρίτης – Αλλαγές: Xατζηφιλίππου.

 ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ (Κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΔΕΛΗΣ):Xριστοφή, Torres, Κnezevic, Perreira, Α. Σαββίδης, Χριστοφόρου – Λίμπερο: Χαραλαμπίδης – Αλλαγές: Δημητρίου, Χρ. Σαββίδης.

Την Τρίτη 16 Μαρτίου στην Αίθουσα Δήμου Παραλιμνίου θα γίνει ο αγώνας Ε.Ν.Π. – Green Air Παφιακός.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο