Ανανέωσε το δανεισμό του Σκορδή ο ΑΠΟΕΛ

Την ανανέωση του δανεισμού του διεθνή ακραίου Κωνσταντίνου Σκορδή από τον Παφιακό, ανακοίνωσε ο πετοσφαιρικός ΑΠΟΕΛ.

Η ανακοίνωση

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση δανεισμού του 20χρονου διεθνή ακραίου Κωνσταντίνου Σκορδή από τον Παφιακό.

Ο Κωνσταντίνος Σκορδής προέρχεται από τις ακαδημίες του Παφιακού, στην ανδρική ομάδα του οποίου αγωνίστηκε έως και την περίοδο 2019-20. Την περσινή σεζόν φόρεσε την φανέλα της ομάδας μας, αποτελώντας μια από τις… αποκαλύψεις της χρονιάς. Οι εμφανίσεις του με τον ΑΠΟΕΛ μάλιστα, είχαν ως αποτέλεσμα την κλήση του στο αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα των ανδρών, με το οποίο συμμετείχε πρόσφατα στο silver league.

Ευχόμαστε στο Κωνσταντίνο ακόμη καλύτερη χρονιά φέτος και μεγαλύτερες επιτυχίες με τα χρώματα του ΑΠΟΕΛ.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε αναφορικά με την ανανέωση του δανεισμού του Κωνσταντίνου Σκορδή: «Ο Κωνσταντίνος την περσινή σεζόν πραγματικά μας δικαίωσε, αφού η παρουσία του ήταν πέραν των αναμενόμενων. Έτσι φέτος εξαργυρώνει τη περσινή του παρουσία και αναμένουμε να τον δούμε ακόμη πιο ανεβασμένο, μιας και το επίπεδο του πρωταθλήματος, αλλά και οι επιδιώξεις της ομάδας μας, είναι υψηλότερες».

Με τη σειρά του, ο Κωνσταντίνος Σκορδής ανέφερε: «Με μεγάλη ικανοποίηση και χαρά συνεχίζω τη συνεργασία μου με την ομάδα του ΑΠΟΕΛ. Ευχαριστώ την διοίκηση και ιδιαίτερα τον κ. Σεβέρη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου. Με σκληρή δουλειά και αφοσίωση στους πιο ψηλούς φετινούς στόχους που έχουν τεθεί, ευελπιστώ να τους βγάλω ασπροπρόσωπους και την φετινή χρονιά. Κλείνοντας, θα ήθελα να εκφράσω την αισιοδοξία μου για τη νέα χρονιά και πιστεύω ακράδαντα ότι ο φετινός ΑΠΟΕΛ, με την περαιτέρω ενίσχυσή του σε όλους τους τομείς, θα είναι πολύ πιο δυνατός».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο