Ο ΑΠΟΕΛ ανανέωσε τη συνεργασία του με τον Παναγίδη

Το πετοσφαιρικό ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την παραμονή του Αλέξανδρου Παναγίδη στην ομάδα, μέσω ανανέωσης συνεργασίας. Αναλυτικά:

"Μένει στην ομάδα του ο Παναγίδης! Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον 29χρονο πασαδόρο Αλέξανδρο Παναγίδη.

Ο Αλέξανδρος ξεκίνησε τα πρώτα του βήματα από τις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ και ακολούθως συνέχισε στη εφηβική ομάδα της Ομόνοιας. Το 2010, χρονιά που ανακυρήχθηκε καλύτερος έφηβος  αγωνίστηκε με τα χρώματα της Αναγέννησης Δερύνειας ενώ είχε κληθεί και στην Εθνική αντρών. Το 2012-13 όταν ο ΑΠΟΕΛ επαναλειτούργησε το πετοσφαιρικό τμήμα επέστρεψε και βοήθησε την ομάδα να ανέλθει στην 1η κατηγορία ως πρωταθλήτρια. Έπειτα έφυγε για σπουδές στην Αγγλία όπου αγωνιζόταν στα πανεπιστημιακά πρωταθλήματα. Tη σεζόν 2017-18 αγωνίστηκε στη β´ κατηγορία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου, μέχρι που επέστρεψε στην ομάδα μας το καλοκαίρι του 2018. Ευχόμαστε στον Αλέξανδρο επιτυχίες στην αγαπήμενη του ομάδα!".

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος, Ζήνωνας Σεβέρης, δήλωσε: «Με τον Αλέξανδρο μας συνδέουν χρόνια φιλίας αφού ήμασταν συμπαίκτες στις ακαδημίες του ΑΠΟΕΛ όπως και τη σεζόν 2012-13 στην αντρική ομάδα. Ήταν από τους πρώτους που έσπευσαν να με βοηθήσουν όταν ανέλαβα την επαναλειτουργία του τμήματος το 2012, όπου ουσιαστικά επαναφέραμε τον ΑΠΟΕΛ. Ο Αλέξανδρος είναι πιστός στην ομάδα μας και πάντοτε πρόθυμος για το ότιδηποτε για να βοηθήσει την ομάδα».

Με τη σειρά του ο Αλέξανδρος Παναγίδης ανέφερε: «Με τη σειρά μου θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον πάνω απ´ όλα φίλο κύριο Ζήνωνα Σεβέρη για την πολυ καλή συνεργασία και στήριξη στους παίκτες τα τελευταία χρόνια. Φέτος θέλουμε να συνεχίσουμε απ εκεί που αφήσαμε την ομάδα στο δεύτερο μίσο του πρωταθλήματος. Με ακόμη πιο σκληρή δουλειά να επαναφέρουμε τον ΑΠΟΕΛ εκεί που ωφείλει να είναι ΑΠΟΕΛ, στη ζώνη των πλεί οφ διεκδίκησης του πρωταθλήματος αλλά και του κυπέλλου».

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο