Πέρασε με 9-3

Eπιστροφή στα πλέι–οφς στο πρωτάθλημα πετόσφαιρας Ανδρών από τη σεζόν 2021-2022. Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΟΠΕ ενέκρινε με ψήφους 9 -3 τη διεξαγωγή πλέϊ-οφς μετά τη λήξη της πρώτης φάσης. Οι οκτώ ομάδες που θα συμμετάσχουν στο΄πρωτάθλημα θα συνεχίσουν και στα πλέϊ-οφς και τα ζευγάρια θα σχηματιστούν ως εξής: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5. Οι ομάδες που θα συμπληρώσουν 3 νίκες (μετρούν οι νίκες στην κανονική διάρκεια θα περάσουν στην ημιτελική φάση).

Στην ημιτελική φάση οι ομάδες που τερμάτισαν στην πιο ψηλή θέση στη βαθμολογία θα έχουν το πλεονέκτημα έδρας. Πάλι η πρόκριση στους τελικούς κρίνεται στις τρεις νίκες.

Στην τελική φάση ο τίτλος κρίνεται στις τέσσερις νίκες (συμπεριλαμβανομένων των νικών στην κανονική διάρκεια).

Ωστόσο, σε όλες τις φάσεις και σε περίπτωση  που μια εκ των δυο ομάδων χάνει με 2-0 νίκες ο πρώτος αγώνας διεξάγεται στην έδρα της. Στη συνέχεια η ομάδα που προηγείται στις νίκες αγωνίζεται δυο συνεχόμενους αγώνες στην έδρα της.

Το πρωτάθλημα Γυναικών δεν αλλάζει αφού θα διεξαχθεί σε δυο φάσεις. Με το τέλος της  πρώτης φάσης  οι 8 ομάδες θα χωριστούν σε δυο ομίλους των τεσσάρων ομάδων. Οι πρώτες τέσσερις θα διεκδικήσουν τον τίτλο και οι υπόλοιπες θα διεκδικήσουν την παραμονή τους.

Νέος Ομοσπονδιακός προπονητής στο beach volley

Αλλαγή προκύπτει και στη θέση του Ομοσπονδιακού τεχνικού beach volley. Στη θέση του Ομοσπονδιακού θα βρίσκονται οι Βαγγέλης Κουτουλέας και  ο Στάθης Χανδρινός πρώην Ομοσπονδιακός τεχνικός της Εθνικής Ελλάδος U18. Ο τέως Ομοσπονδιακός Βαγγέλης Κουτουλέας θα αναλάβει άμεσα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες και ο κ. Χανδρινός αναμένεται να αφιχθεί τις πρότες ημέρες του Αυγούστου.

Στη συνεδρία έγινε αναφορά και στα αναπτυξιακά πρωταθλήματα και το μοντέλο που θα εφαρμοστεί μετά από ένα χρόνο αδράνειας. Η Ομοσπονδία προέβη σε συναντήσεις κατά επαρχία με όλα τα σωματεία και κατατέθηκαν απόψεις που θα ληφθούν υπόψη.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο