Ο Στρουγκάρεβιτς είναι ΜΟΝΟ ΑΠΟΕΛ!

Το πετοσφαιρικό τμήμα του Σωματείου ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίaς με τον 23χρονο διεθνή Κύπριο κεντρικό Μάριο Στρουγκάρεβιτς.

Ο ύψους 1.97μ σερβοκύπριος κεντρικός, ανδρώθηκε στις ακαδημίες της Ανόρθωσης και τα τελευταία πέντε χρόνια αποτελούσε βασικό μέλος της πρώτης ομάδας της. Τη περσινή χρονιά φόρεσε τη γαλαζοκίτρινη φανέλα με τεράστια επιτυχία και φέτος κατ´ επιθυμία και του ιδίου συνεχίζει με τα γαλαζοκίτρινα. Προκείται για ένα απο τους καλύτερους Κύπριους πετοσφαιριστές και μόνιμα στις κλήσεις της εθνικής μας ομάδας.

Ευχόμαστε  στο Μάριο πολλές επιτυχίες και τίτλο  με τη γαλαζοκίτρινη φανέλα.

Ο επικεφαλής του πετοσφαιρικού τμήματος κ. Ζήνωνας Σεβέρης ανέφερε: « Το σήριαλ του καλοκαίριου έφτασε στο τέλος του. Ο Μάριος είναι και θα είναι ΑΠΟΕΛ με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.  Ήταν ευχή και του ίδιου του παίκτη αλλα και του ΑΠΟΕΛ να συνεχίσει αυτή η συνεργασία.Είναι εκ των κορυφαίων  Κυπρίων κεντρικών και μάλιστα με αρκετές εμπειρίες παρα την ηλικία του. Αποτελεί βαρόμετρο στη σύνθεση του ΑΠΟΕΛ και παίκτης που στη θέση του κάνει τη διαφορά.»

Με τη σειρά του ο Μάριος Στρουγκάρεβιτς δήλωσε: «Καταρχήν ευχαριστώ τον κύριο Ζήνωνα Σεβέρη για την εμπιστοσύνη και που πιστεύει τόσο πολύ σε εμένα. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω στον ΑΠΟΕΛ και υπόσχομαι πως σε κάθε αγώνα θα δίνω το 100% για την μεγαλύτερη ομάδα της Κύπρου. Θεωρώ πως φέτος έχουμε μια πολύ καλή ομάδα και πρέπει να κτίσουμε πάνω σε αύτο. Τα υπόλοιπα θα φανούν στο γήπεδο.»

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο