Η ΚΟΠΕ στη Γεν. Συνέλευση της CEV με συμμετοχή Δρ Κρασιά / Σ. Χριστοδούλου

Στην παρουσία του προέδρου της ΚΟΠΕ Δρ Μιχάλη Κρασιά και του νέου Γραμματέα Σάββα Χριστοδούλου πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο η Γενική Συνέλευση της Ευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας Πετοσφαίρισης στο Κατοβίτσε της Πολωνίας.

Η κυπριακή πετόσφαιρα συμμετέχει ενεργά στις δραστηριότητες της CEV και κάθε χρόνο έχει  παρουσία στις Γενικές Συνελεύσεις. Στο πλαίσιο της παρουσίας τους στην Πολωνία οι αξιωματούχοι της ΚΟΠΕ παρακολούθησαν την τελική φάση του Eurovolley Ανδρών. Oι αξιωτούχοι ης ΚΟΠΕ συμμετείχαν και στη συνεδρία της MEVZA.

Mιλώντας στη Συνδιάσκεψη ο  Πρόεδρος της CEV τόνισε την ανάγκη να είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις και να συνεχίσουμε να καινοτομούμε.

Όπως είπε «έχουμε επενδύσει χρήματα στο άθλημα όπως ποτέ άλλοτε και συνεργαζόμαστε με τους χορηγούς και τους συνεργάτες μας, το FIVB, τις Εθνικές Ομοσπονδίες και τις αρχές τους για να ανεβάσουμε το προφίλ του Βόλεϊ. Βρήκαμε στο Infront έναν πολύ καλό και πιστό συνεργάτη και πραγματικά κατάλαβαν τη δουλειά που κάνουμε και ότι το ευρωπαϊκό βόλεϊ δεν είναι το ίδιο με πριν από 10 χρόνια », είπε.

Η ατζέντα για τους επόμενους μήνες περιλαμβάνει εργασίες για τα δικαιώματα μάρκετινγκ, δράσεις για περαιτέρω ανάπτυξη του Beach and Snow Volleyball καθώς και τη συμμετοχή ολοένα και περισσότερων νέων στο βόλεϊ με τη βοήθεια των Zonal Association και εκτεταμένη χρήση ψηφιακών εργαλείων / καναλιών κοινωνικών μέσων.

Σύμφωνα με τον κ. Boricic το ευρωπαϊκό βόλεϊ έχει γίνει σημείο αναφοράς ποιότητας, καινοτομίας και ετοιμότητας να συνεχίσει να εξελίσσεται με την εποχή.

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο