Φοβερά παιχνίδια στην πετόσφαιρα γυναικών

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΕΤΟΣΦΑΙΡΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΑΚΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΩΝ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ -ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΛΕΥΚΩΣΙΑΣ 1-3 (12-25 25-23 15-25 13-25)

Πολύ δυνατό παιγνίδι διεξήχθη ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια με το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας όμως να υπερέχει του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου το οποίο και κέρδισε εύκολα σχετικά στο πρώτο σετ με 12-25 εκμεταλλευόμενο την πολύ καλή του άμυνα αλλά και το εξαιρετικό σέρβις του.

Στο δεύτερο σετ λίγο ο εφησυχασμός από τις παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας αλλά κυρίως το ανέβασμα των παικτριών του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου το μετέτρεψαν σε μεγάλο ντέρμπι με την τελική του κατάληξη να πηγαίνει στα χέρια του Τεχνολογικού Πανεπιστημίου με 25-23 ισοφαρίζοντας τον αγώνα.

Η ανάπαυλα για το τρίτο σετ …. αφύπνισε τις παίκτριες του Πανεπιστημίου Λευκωσίας οι οποίες μπήκαν πολύ συγκεντρωμένες στο γήπεδο και περιορίζοντας τα λάθη τους αλλά κα επιδεικνύοντας και τις τεράστιες δυνατότητες τους κατάφεραν να το κερδίσουν με 15-25 γράφοντας το 1-2 στα σετ.

Το τελευταίο σετ ήταν μία επανάληψη του τρίτου αφού οι παίκτριες του Πανεπιστήμιου Λευκωσίας αναγνωρίζοντας τις δυσκολίες αλλά και θέλοντας να παραμείνουν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα ,παίζοντας καταπληκτικά κατάφεραν να το κερδίσουν με 13-25 γράφοντας το τελικό 1-3 σετ που τις διατηρεί και στην πρώτη θέση και αποτελεί το μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου .

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΥΠΡΟΥ – ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ FREDERICK 3-1 (25-20 25-21 24-26 25-17)

Φοβερό παιγνίδι έγινε ανάμεσα στα δύο Πανεπιστήμια με φόντο την νίκη με αποτέλεσμα να παρακολουθήσουμε ένα εξαιρετικό παιγνίδι .

Το πρώτο σετ ανήκε στο Πανεπιστήμιο Κύπρου το οποίο κατάφερε να επικρατήσει χάρη στην πολύ καλή του άμυνα αλλά και εκμεταλλευόμενο τις λεπτομέρειες κάτι που το οδήγησε στην κατάκτηση του με 25-20.

Η συνέχεια ήταν εξίσου συναρπαστική αλλά οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου πλέον περισσότερο υποψιασμένες για την αντίσταση αλλά και τις ικανότητες των αντιπάλων τους μάζεψαν τις άμυνες τους και με ωραία και επιτυχημένα σέρβις κατάφεραν να κερδίσουν κα το δεύτερο σετ με 25-21 γράφοντας το 2-0 σετ .

Το τρίτο σετ τσάκιζε κυριολεκτικά κόκκαλα με τις δύο ομάδες να κυνηγούν την νίκη πόντο με πόντο μέχρι και το τέλος αφού παρακολουθήσαμε σπουδαίο βόλεϊ από τις παίκτριες και των δύο Πανεπιστημίων με τις παίκτριες όμως του Πανεπιστημίου Frederick να ζητούν απεγνωσμένα το σετ για να ανατρέψουν τα δεδομένα και να ξαναμπούν στο παιγνίδι κάτι που τελικά κατάφεραν κερδίζοντας το με 24-26 μειώνοντας σε 2-1 σετ .

Στο τελευταίο σετ οι παίκτριες του Πανεπιστημίου Κύπρου μπήκαν με περισσότερη αποφασιστικότητα αφού γνώριζαν καλά πως η απώλεια έστω και ενός σετ θα τους μείωνε τις πιθανότητες για την διεκδίκηση του τίτλου απέναντι στο μεγάλο φαβορί του πρωταθλήματος το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και έδειξαν απόλυτα συγκεντρωμένες παίζοντας εξαιρετικό βόλεϊ καταφέρνοντας να κερδίσουν το παιγνίδι αφού κέρδισαν και το τελευταίο σετ με 25-17 γράφοντας το 3-1 παραμένοντας σε τροχιά τίτλου .

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο