Δεσπόζει το Λεμεσιανό ντέρμπι

ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΕΚ και LEMESOS VOLLEYBALL – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ συμπληρώνουν το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής

Το μεγάλο Λεμεσιανό ντέρμπι ΑΠΟΛΛΩΝ – Robo Markets ΑΕΛ είναι ο αγώνας της 7ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ» που θα διεξαχθεί την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2023 στις 20:00 στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ».

Στους άλλους δυο αγώνες της 7ης αγωνιστικής η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ υποδέχεται σε ένα σημαντικό αγώνα την ΑΕΚ στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ». Στη Λεμεσό και στο Λύκειο Πολεμιδιών θα γίνει ο αγώνας LEMESOS VOLLEYBALL – ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ.  Οι τρεις αγώνες θα αρχίσουν στις 20:00. Η ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΝΕΑΠΟΛΕΩΣ πήρε τους τρεις βαθμούς της νίκης απέναντι στον ΄ΑΡΗ ΠΟΛΒΕΜΙΟΥ άνευ αγώνα.

«ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ»: ΑΠΟΛΛΩΝ – Robo Markets ΑΕΛ

To μεγάλο ντέρμπι της Λεμεσού δεσπόζει στην 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ». Οι δυο Λεμεσιανές ομάδες θα παλέψουν για το τρίποντο αφού η Robo Markets ΑΕΛ βρίσκονται στην 2η θέση με 13 βαθμούς και ο ΑΠΟΛΛΩΝ στην τρίτη με 12 βαθμούς.

Οι «γαλάζιες» μέσα στο γήπεδό τους και με τη βοήθεια του κόσμου τους θα προσπαθήσουν να πάρουν το τρίποντο και να αναρριχηθούν στη 2η  θέση. Η Iana Chkatarsvili θα αγωνιστεί πρώτη φορά απέναντι στην Robo Markets ΑΕΛ.

Οι «γαλαζοκίτρινες» από την άλλη πάνε στην «ΑΠΟΛΛΩΝ ΑΡΕΝΑ» για το διπλό που θα στείλει μηνύματα για τη δυναμική τους.  Ο αγώνας προβλέπεται συναρπαστικός με όλα τα αποτελέσματα πιθανά.

Διαιτητές: Δ. Κουκούνης – Ι. Σοφοκλέους

«ΣΩΤΗΡΕΙΟ»: ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΕΚ

Πολύ σημαντικό παιχνίδι για τους στόχους των δυο ομάδων θα γίνει στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» μεταξύ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ – ΑΕΚ για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ Α Κατηγορίας Γυναικών «ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΡΑΣΙΑΣ». Η ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ βρίσκεται στην 6η θέση με 06 βαθμούς και χρειάζεται τη νίκη επειγόντως για να ανέβει βαθμολογικά.

Η ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ πάει στη Λευκωσία για το τρίποντο ώστε να εδραιωθεί στην τετράδα και να μείνει κοντά σε ΑΠΟΛΛΩΝ και Robo Markets ΑΕΛ. Η Άντρεα Χαραλάμπους επιστρέφει στο «ΣΩΤΗΡΕΙΟ» αφού τα τελευταία χρόνια αποτελούσε βασική μονάδα της ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ.

Διαιτητές: Σ. Φλουρής – Χρ. Μητροφάνους

 

ΛΥΚΕΙΟ ΠΟΛΕΜΙΔΙΩΝ: LEMESOS VOLLEYBALL – NEA ΣΑΛΑΜΙΝΑ

Ενδιαφέρον αγώνας προμηνύεται και στο Λύκειο Πολεμιδιών όπου η LEMESOS VOLLEYBALL θα υποδεχθεί τη ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΝΙΝΑ. Οι δυο ομάδες θα παίξουν για το τρίποντο, αφού στοχεύουν ψηλά.

Η LEMESOS VOLLEYBALL θέλει τη νίκη για να ελπίζει σε καλύτερη συνέχεια. Η ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ πάει στα Πολεμίδια για να πάρει το τρίποντο και να βρίσκεται σε αστερισμό τετράδας.

Διαιτητές: I. Mιτσής – Κ. Κογιώνης.

Με τη συμπλήρωση της 6ης αγωνιστικής η βαθμολογία διαμορφώθηκε ως εξής:

1.       ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ Ν. 6-0 18-00 18

2.       Robo Markets ΑΕΛ 4-2 14-07 13

3.       ΑΠΟΛΛΩΝ 4-2 13-09 12

4.       ΑΕΚ 3-3 11-11 09

5.       ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ 3-3 11-12 08

6.       ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ 2-4 08-12 06

7.       LEMESOS VOLLEYBALL 2-4 07-13 06

8.       ΑΡΗΣ ΠΟΛΕΜΙΟΥ 0-6 00-18 00

Ροη ειδησεων
Κλεισιμο